Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cel putin 24 de persoane au fost ranite din cauza turbulentelor, la bordul unui avion, in SUA

Adevărul Adevărul,
Cel putin 24 de persoane au fost ranite din cauza turbulentelor, la bordul unui avion, in SUA

Cel putin 22 de pasageri si doi membri ai echipajului unui avion care zbura de la Boston la Sacramento au fost raniti in urma unor turbulente, iar aeronava a aterizat de urgenta in South Dakota, relateaza postul local de televiziune CBS13. continuă pe Adevărul

Accident grav! O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, din cauza unei depasiri nereusite

O persoana a decedat, iar alte trei au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dupa amiaza, la iesirea din localitatea Ciohorani spre Hanul.

Schimb de focuri pe aeroportul international din Miami: Cel putin doua persoane au fost ucise (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit in urma unui schimb de focuri in parcarea angajatilor din aeroportul international din Miami, potrivit postul de televiziune CBS Miami. Politia investigheaza atacul.

FOTO + VIDEO. 11 explozii in Thailanda: Cel putin patru persoane au murit. Zece oameni, inclusiv turisti straini, sunt raniti. Politia: Nu este un atac terorist, este doar sabotaj local

Doua bombe au explodat in statiunea turistica Hua Hin din Golful Thailandei provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane.

FOTO + VIDEO. Multiple explozii in Thailanda: Cel putin patru persoane au murit. Zece oameni, inclusiv turisti straini, sunt raniti

Doua bombe au explodat in statiunea turistica Hua Hin din Golful Thailandei provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane.

PANICA in Thailanda: Alte doua bombe au explodat in acelasi oras. Cel putin patru persoane au murit

Alte patru persoane au murit vineri in orasul Hua Hin, pe litoralul Thailandez, dupa alte doua atacuri cu bomba, conform unei postari pe Twitter ale People's Daily China. PANICA in Thailanda:.

Patru morti si cel putin 21 de raniti

Cel putin patru persoane au fost ucise si cel putin 21 ranite, intre care noua turisti straini, in exploziile mai multor bombe ieri seara si azi dimineata in Thailanda, in special in statiunea balneara turistica Hua Hin, potrivit unui nou bilant comunicat de autoritati.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania: 22 de persoane au fost ranite

Nu mai putin de 22 de persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit la un centru de refugiati din landul german Hessa, a anuntat un purtator de cuvant al politiei.

Explozie la o centrala electrica din China: Cel putin 21 de persoane au decedat

O explozie la conducta unei centrale electrice din provincia chineza Hubei a dus la moartea a cel putin 21 de persoane si ranirea a altor 5, informeaza autoritatile locale, citate de agentia.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania. 22 de persoane au fost ranite

22 de persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit la un centru de refugiati din landul german Hessa, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale.

Atacuri simultane cu bomba in Turcia: Cel putin 8 morti

Doua atacuri cu bomba au avut loc in sud-estul Tuciei in urma carora cel putin opt persoane au murit miercuri seara, iar un alt atac cu bomba a avut loc dimineata. Cele doua atacuri, care s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )