Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 40 de militari si contractanti rusi au murit anul acesta in Siria - estimare Reuters. Cifra este de patru ori mai mare decat cea oficiala

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 40 de militari si contractanti rusi au murit anul acesta in Siria - estimare Reuters. Cifra este de patru ori mai mare decat cea oficiala

Reuters a calculat ca cel putin 40 de militari rusi si angajati ai unor firme ce au contract cu arma rusa au murit anul acesta in Siria, de patru ori mai mult decat bilantul oficial de zece persoane. continuă pe Hotnews

Explozie puternica in Afganistan. Cel putin 15 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, Afganistan, transmite Russia Today. Explozia a avut loc in.

Atentat cu masina-capcana in capitala Somaliei. Cel putin sase morti si 20 de raniti

Cel putin sase persoane au fost ucise si alte 20 ranite in explozia unei masini capcana duminica in capitala somaleza Mogadishu si bilantul ar putea sa creasca, potrivit politiei.

Cel putin 15 persoane au fost omorate in cadrul unei explozii care a avut loc intr-o moschee siita din Afganistan

O explozie intr-o moschee siita in orasul Herat, din vestul Afganistanului, a omorat cel putin 15 persoane si a ranit multe altele, potrivit unui purtator de cuvant al politie, citat de Reuters.

Grav accident rutier in Constanta. Cel putin cinci victime, intre care si un copil - VIDEO

Un accident rutier cu mai multe victime a avut loc marti seara pe o strada dinConstanta. Cel putin cinci persoane au fost ranite, printre cei care au nevoie de ingrijiri medicale aflandu-se si un.

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata intr-un schimb de focuri dintr-o judecatorie regionala de la Moscova

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata marti dupa-amiaza in urma unui schimb de focuri intr-o judecatorie regionala din capitala Rusiei. De asemenea, o a cincea persoana a fost ranita de focurile de arma, relateaza BBC si Reuters.

FOTO + VIDEO. TASS: Rafuiala a interlopilor rusi, intr-un tribunal din Moscova. Cel putin trei morti si un ranit

Trei persoane ar fi murit si o alta ar fi fost ranita, marti dupa-amiaza, intr-un atac armat care a avut loc la un tribunal din Moscova, scrie BBC News.

Atac sinucigas intr-o moschee siita din Afganistan. Cel putin 15 de persoane au murit

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, situata in zona central-vestica a Afganistanului, transmite Russia Today, potrivit news. ro.

FOTO + VIDEO. TASS: O grupare acuzata de multiple crime a deschis focul, intr-un tribunal. Interlopii au incercat sa fuga de la procesul in care erau judecati. Cel putin trei morti si trei raniti

Trei persoane ar fi murit si trei ar fi fost ranite, marti dupa-amiaza, intr-un atac armat care a avut loc la un tribunal din Moscova, scrie BBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )