Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel putin 40 de oameni din structurile armate au murit intr-un atac cu bomba asupra Kashmirului indian

Adevărul Adevărul,
Cel putin 40 de oameni din structurile armate au murit intr-un atac cu bomba asupra Kashmirului indian

Cel putin 40 de oameni au murit joi in urma exploziei unei bombe in apropierea unui convoi paramilitar in statul indian Kashmir, informeaza politia din Kashmir. Atacul a avut loc la 25 de kilometri de capitala Kashmirului, Srinagar. continuă pe Adevărul

Cel putin 34 de soldati indieni au murit n cel mai sngeros atentat din provincia Kashmir, din ultimii ani

Cel putin 34 de soldati indieni au murit intr-un atac cu bomba comis de militanti in provincia Kashmir, administrata de India si revendicata de Pakistan.

Incendiu dramatic intr-un hotel unde urma sa aiba loc o nunta. Cel putin 17 persoane au murit

Un incendiu urias izbucnit intr-un hotel din New Delhi, India, unde se pregatea o nunta, a ucis cel putin noua persoane. Printre victime se afla si o femeie cu un copil care au incercat sa scape.

Cel putin 20 de morti si 20 de raniti in Iran, intr-un atentat sinucigas vizand un autobuz la bordul caruia se aflau membri ai Gardienilor Revolutiei

Un atentat sinucigas vizand un autobuz in care se aflau membri ai armatei de elita a regimului din Iran s-a soldat cu cel putin 20 de morti si 20 de raniti, miercuri, in sud-vestul tarii, potrivit agentiei oficiale iraniene de presa Irna, relateaza AFP.

Avertisment al Colegiului Fizicienilor Medicali din Romnia: Cel putin sapte persoane fara pregatire lucreaza ca fizicieni medicali n spitale si pun n pericol viata pacientilor

Colegiul Fizicienilor Medicali din Romania a scos la inveala opt cazuri in care persoane fara studii de specialitate ar practica profesia de bioinginer sau chimist in spitale sau in clinici private. Marin Bodale, vicepresedintele Colegiului Fizicienilor Medicali, a declarat la Digi24 ca cel putin sapte dintre cei opt fizicieni medicali care nu au pregatirea corespunzatoare si care au fost identificati de institutie practica aceasta meserie si in prezent. El mai spune ca, desi nu au pregatirea adecvata, au obtinut acte de la Ministerul Sanatatii si CNCAN, in complicitate, si lucreaza in spitale, punand in pericol sanatatea pacientilor.

Cel mai tanar psiholog din lume a terminat la sapte ani liceul

O fetita si-a obtinut la varsta de 13 licenta in psihologie devenind astfel cel mai tanar psiholog din lume. Acum, la varsta de 17 ani ea a devenit si cea mai tanara persoana inscrisa la un program de master la Harvard din ultimii 100 de ani. Dafne Almazan Anayaa devenit cel mai tanar psiholog din [] .

Vesti proaste pentru romanii cu rate! ROBOR atinge cel mai mare nivel din ultimele doua luni si jumatate

ROBOR continua sa creasca. BNR a anuntat, joi, ca indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,17%, cel mai mare nivel din ultimele doua luni si.

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa Un barbat in varsta de 50 de ani din judetul Dambovita si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe o scara, in timp ce isi.

MIKE POMPEO: Putin ameninta democratiile din intreaga lume

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a apreciat astazi ca Vladimir Putin reprezinta o amenintare la adresa democratiilor, in cadrul unei vizite in Slovacia, una dintre etapele unui mini-turneu in Europa Centrala, menit sa contracareze influenta tot mai puternica a Rusiei si Chinei, relateaza AFP.

Romanii il considera o delicatesa, dar este cel mai toxic aliment din lume. Mare atentie la avertismentul specialistilor

Este unul din alimentul preferat al romanilor, dar putini stiu ca somonul este cel mai toxic fel de mancare. Faptul ca somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi lipsit de beneficii.

nregistrare video filmata n secret la Conferinta de la Varsovia, publicata si apoi stearsa de Netanyahu: Iranul reprezinta cel mai mare pericol din Orientul Mijlociu, spun lideri arabi

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a publicat pe pagina sa de YouTube o inregistrare video din cadrul Conferintei de la Varsovia. in aceasta inregistrare, mai multi lideri arabi au fost surprinsi sustinand mesajul promovat de Netanyahu conform caruia Iranul reprezinta cea mai mare amenintare din Orientul Mijlociu. La cateva momente dupa ce Haaretz a publicat un articol cu privire la acest subiect, video-ul a fost sters de pe YouTube.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )