Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 40 de persoane au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat in Kenya

Antena3 Antena3,
Cel putin 40 de persoane au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat in Kenya

Cel putin 40 de persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata intr-un accident de autocar in vestul Kenyei, a anuntat politia kenyana, citata de AFP. Informatiile de care dispunem arata ca. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Inundatii grave in Mallorca: Cel putin noua persoane au murit si multe altele sunt date disparute

Cel putin noua persoane, intre care doi britanici, au murit si multe altele au fost date disparute in urma unor indundatii puternice produse in Mallorca, o cunoscuta destinatie turistica din Mediterana.

VIDEO Inundatii grave in Mallorca: Cel putin noua persoane au murit si multe altele sunt date disparute

Cel putin noua persoane, intre care doi britanici, au murit si multe altele au fost date disparute in urma unor indundatii puternice produse in Mallorca, o cunoscuta destinatie turistica din Mediterana.

Cel putin cinci persoane au murit si alte 30 au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat

Cel putin cinci persoane au murit miercuri dimineata si alte 30 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri a deraiat in nordul statului Uttar Pradesh din India, au transmis autoritatile locale, citate de.

Tragedie in SUA: Cel putin 20 de oameni au murit dupa ce o limuzina a intrat in coliziune cu un alt vehicul (VIDEO)

O limuzina care se indrepta catre o nunta a intrat, duminica, in coliziune, cu un alt vehicul si a lovit, apoi, un grup de pietoni, in statul american New York. Cel putin 20 de persoane au fost ucise,.

Doliu in showbiz! Frumoasa vedeta a murit, dupa ce a facut atac vascular

Doliu in showbiz : Frumoasa vedeta a murit, dupa ce a facut atac vascular. Citeste mai mult.

Tragedie in Statele Unite! Cel putin 20 de nuntasi, morti in urma unui accident

Cel putin 20 de oameni au murit in urma unui accident, care a avut loc in statul american New York. Impactul a avut loc intre o limuzina si un alt vehicul. Din primele informatii, victimele participau la o.

Doliu in lumea filmului! A MURIT dupa o lupta de 5 ani cu o boala crancena (FOTO)

Doliu la Hollywood! Una dintre cele mai cunsocute scenariste si regizoare a murit dupa o lupta de ani de zile cu o boala crancena. Audrey Wells, cea care a dat voce femeilor in filme precum Under Sun Tuscan .

VIDEO Inundatii catastrofale n n Mallorca, cel putin cinci morti

Cel putin cinci persoane au murit si mai multe sunt date disparute in insula Mallorca din arhipelagul spaniol Baleare, dupa inundatii foarte puternice, scrie AFP.

Tragedie pe calea ferata: Patru persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren (FOTO,VIDEO)

Tragedie in Lugoj! Un sofer nu s-a asigurat la trecerea peste liniile de cale ferata si a fost surprins de un tren care se apropia cu viteza. Impactul a fost nimicitor, autoturismul s-a facut zob, trei dintre.

Accident teribil in Constanta. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de un autoturism. Victima era culcata pe trecerea de pietoni

Un sofer de 24 de ani a accidentat mortal un pieton de aproximativ 40 de ani, intins pe carosabil, duminica dimineata, pe DN 38, informeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )