Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel putin 40 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuti in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Barlad

Antena3 Antena3,
Cel putin 40 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuti in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Barlad

Cel putin 40 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuati dintr-un bloc de garsoniere din Barlad, dupa ce la una dintre locuinte a izbucnit un incendiu. Incidentul a pornit de o lumanare lasata. continuă pe Antena3

40 de persoane, intre care si zece copii, au fost evacuati in urma unui incendiu izbucnit de la o lumanare

40 de persoane, intre care 10 copii, au fost evacuati dintr-un bloc de garsoniere din Barlad, dupa ce intr-una din locuinte a izbucnit un incendiu de la o lumanare lasata nesupravegheata.

Furtuna puternica in apropiere de Venetia. Cel putin patru turisti au fost raniti - VIDEO

O furtuna puternica a avut loc joi dupa-amiaza in nord-estul Italiei, in apropierea orasului Venetia, in zona litoralului Marii Adriatice, cel putin patru persoane fiind ranite, relateaza.

Guvernul dubleaza contributia institutiilor publice si ale tuturor firmelor cu peste 50 de salariati care nu angajeaza persoane cu handicap in cuantum de cel putin 4%

Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private cu mai mult de 50 de salariati au obligatia sa incadreze in munca persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati, potrivit OUG 60/2017, recent publicata de Guvern. Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu se supun noii Ordonante vor plati lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap. Anterior aceasta obligatie a fost la nivelul de 50% din salariu minim brut garantat in plata. Vezi aici actul normativ.

ONU: Cel putin 29 de adolescenti imigranti au fost inecati intentionat de catre traficanti de persoane, in Yemen

Cel putin 29 de imigranti adolescenti au fost inecati in mod deliberat de catre persoane ce traficau fiinte umane in Yemen.

Cel putin 34 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 34de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut.

Atac armat intr-o biserica din Nigeria. Cel putin 11 oameni au fost ucisi

Cel putin 11 persoane au decedat, iar alti 18 oameni au fost raniti, in urma unui atac armat intr-o biserica din sudul Nigeriei.

Qatarul va renunta la vize pentru zeci de state, printre care si Romania, in mjlocul boicutului din partea statelor vecine

Qatarul a anuntat un program pentru a permite intrarea pe teritoriul sau a cetatenilor din 80 de state, printre care si Romania, fara ca acestia sa necesite vize. Statul doreste sa incurajeze.

Atac cu bomba in Pakistan. Cel putin 22 de oameni au fost raniti

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba care s-a desfasurat luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, a anuntat un membru al Guvernului. Pana la acest mom.

Atac cu bomba in orasul pakistanez Lahore / Cel putin 22 de oameni raniti

In urma unui atac cu bomba care a avut loc luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, cel putin 22 de persoane au fost ranite, potrivit unui membru al guvernului, noteaza Reuters.

Cel putin 22 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut loc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )