Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel putin cinci morti si mai multi raniti in urma unor explozii in Irak

Adevărul Adevărul,
Cel putin cinci morti si mai multi raniti in urma unor explozii in Irak

Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multi raniti au fost inregistrati in urma unor explozii survenite in orasul petrolier Kirkuk din nordul Irakului, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters citand politia locala.

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava cu turisti sud-coreeni s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti sud-coreeni la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters, citand politia locala. Presedintele sud-coreean Moon Jae-in a cerut Guvernului sa foloseasca toate resursele posibile pentru a salva victimele.

Un barbat a injunghiat mai multe persoane, intre care si copii, intr-o statie de autobuz din Kawasaki. Sunt cel putin 2 morti si mai multi raniti

19 persoane, dintre care 13 eleve de scoala primara, au fost ranite dupa ce au fost injunghiate de un barbat intr-o statie de autobuz de langa o gara in orasul Kawasaki, la sud de Tokio.

VIDEO Un barbat a injunghiat mai multe persoane, intre care si copii, intr-o statie de autobuz din Kawasaki. Sunt cel putin 2 morti si mai multi raniti

19 persoane, dintre care 13 eleve de scoala primara, au fost ranite dupa ce au fost injunghiate de un barbat intr-o statie de autobuz de langa o gara in orasul Kawasaki, la sud de Tokio.

Un mort si cel putin 130 de raniti in urma unor tornade in statele americane Indiana si Ohio

O persoana a murit si cel putin 130 au fost ranite in urma mai multor tornade produse in statele americane Indiana si Ohio peste noapte, distrugand case, spargand ferestre si punand capat timpuriu anului scolar pentru unii elevi din cauza deteriorarii cladirilor, relateaza Mediafax, citand Associated Press.

SOCANT! Violente in inchisorile din nordul tarii. Cel putin 50 de morti...

Cel putin 55 de detinuti au fost ucisi, duminica si luni, intr-un val de violente care a cuprins inchisorile din nordul Braziliei, tara al carei sistem penitenciar este suprapopulat si marcat de.

Accident tragic in Mexic! Cel putin 21 de oameni au murit si peste 30 au fost raniti

Ciocnirea unui autobuz care transporta pelerini cu un camion a facut miercuri cel putin 21 de morti si peste 30 de raniti, in statul Veracruz, estul Mexicului, au raportat autoritatile locale, potrivit.

Mai multi civili au murit in urma EXPLOZIEI unei masini capcana care viza un convoi militar

A masina capcana, care viza un convoi militar american, a explodat in Kabul, capitala Afganistanului, omorand cel putin sapte persoane si ranind patru militari americani, relateaza Al Jazeera. Potrivit unui.

Cel putin 42 de detinuti au fost gasiti morti in patru inchisori din Brazilia

Cel putin 42 de detinuti din Brazilia au fost gasiti morti luni in patru inchisori din orasul Manaus din jungla Amazoniana, unde o lupta intre bandele rivale din inchisori a dus la moartea altor 15 detinuti cu o zi inainte, au anuntat autoritatile, relateaza Mediafax, citand Reuters.

Cinci lucruri mai putin cunoscute din viata Papei Francisc, care ne va vizita tara la sfarsitul acestei saptamani

Cel mai important eveniment al anului in Romania, din anumite puncte de vedere, vizita Papei Francisc, va retine atentia a milioane de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )