Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel putin cinci morti in urma unei coliziuni in zbor intre doua hidroavioane in Alaska

Hotnews Hotnews,
 Cel putin cinci morti in urma unei coliziuni in zbor intre doua hidroavioane in Alaska

Cel putin cinci persoane au decedat, o alta este data disparuta, iar zece au fost ranite, in urma coliziunii in zbor intre doua hidroavioane in sud-estul statului Alaska, au anuntat autoritatile americane, relateaza Mediafax, citand CNN. continuă pe Hotnews

Incendiile de vegetatie continua sa faca ravagii in Siberia. Cel putin 45.000 de hectare de teren au fost arse

Incendiile de vegetatie continua sa faca ravagii in Siberia. Cel putin 45. 000 de hectare de teren din 18 regiuni ale provinciei rusesti au fost arse de la semnalarea incendiilor in urma cu o.

VIDEO Vladimir Putin inscrie cel putin 8 goluri in timpul unui meci demonstrativ de hochei, apoi cade in timp ce saluta spectatorii

Presedintele Vladimir Putin a inscris cel putin opt goluri la un meci demonstrativ de hochei cu fostii jucatori ai Ligii Nationale de Hochei la Soci, apoi a cazut in timp ce facea turul victoriei si saluta oamenii din tribune, relateaza The Guardian.

Startup francez de IoT intra in Romania: Pana in 2030 toate obiectele care contin cel putin un circuit electronic vor fi conectate la internet

Sigfox, startup care se ocupa de furnizarea de servicii pentru tehnologia IoT Internet of Things), se lanseaza in Romania. Firma estimeaza ca in urmatorii zece ani toate obiectele care contin cel putin un circuit electronic vor fi conectate la internet intr-un fel sau altul.

O noua TRAGEDIE aviatica! Doua avioane s-au ciocnit in zbor. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Catastrofa aeriana in Alaska! Cel putin cinci persoane s-au stins din viata, o alta este disparuta, in timp ce zece au fost ranite in urma coliziunii in zbor intre doua hidroavioane.

Tragedie in Mediterana: ZECI de persoane au murit in urma scufundarii unei barci supraaglomerate

Cel putin 65 de migranti s-au inecat dupa ce barca in care se aflau s-a supraglomerat si s-a scufundat in Marea Mediterana, informeaza agentia de refugiati a ONU, United Nations High Commissioner for Refugees.

Momentul in care Vladimir Putin cade in nas dupa un meci de hockey (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, efectua turul de onoare al aenei in urma unei victorii, cand s-a impiedicat si a cazut. Putin este un iubitor al hockey-ului, in meciul respectiv inscriind opt.

Maneaua lui Guta dedicata PSD, stearsa de pe contul initial de YouTube, in urma unei reclamatii a organizatorilor Neversea

Maneaua lui Nicolae Guta dedicata PSD a fost stearsa de pe YouTube pentru incalcarea drepturilor de autor, din cauza unei reclamatii a organizatorilor Neversea. Imagini de la festival au aparut in clip, fara ca acestia sa isi fi dat acordul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )