Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel putin doi jurnalisti ar fi fost raniti din greseala de rachetele unui elicopter rusesc - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cel putin doi jurnalisti ar fi fost raniti din greseala de rachetele unui elicopter rusesc - VIDEO

Doua persoane au ajuns la spital cu rani grave dupa ce un elicopter a tras cu rachete, din greseala, in directia celor care asistau la exercitiile militare Zapad 2017. Potrivit themoscowtimes. com,. continuă pe Antena3

Incendiu urias intr-o tabara de copii: Cel putin doi morti

Un incendiu care a cuprins o tabara de copii din orasul ucrainean Odessa s-a soldat cu decesul a doua fete, in timp ce o a treia este data disparuta, au anuntat, sambata, autoritatile, potrivit si.

Explozii puternice la Barcelona. Cel putin 21 de oameni au fost raniti

Cel putin 21 de persoane au fost ranite, sambata, in doua explozii care au avut loc la un local cunoscutdin Barcelona, aflat in apropiere de Las Ramblas, celebra piata unde a avut.

Accident cu cinci motociclete pe DN1. Un motociclist a murit, iar alti doi au fost raniti

Cinci motociclisti au fost implicati, in noaptea de luni spre marti, intr-un tragic accident in urma caruia unul dintre ei si-a pierdut viata, iar alti doi au fost raniti. Accidentul s-a produs pe DN1, in dreptul comunei prahovene Barcanesti.

Cel putin patru turiste au fost atacate cu acid intr-o gara in Marsilia. Motivul este unul socant

Cel putin patru tinere turiste, din Statele Unite, au fost stropite cu acid clorhidric, duminica, la Marsilia, in sud-estul Frantei. O sursa din cadrul politiei a afirmat ca atacatoarea este o femeie care, pr.

FOTO VIDEO Explozii la o brutarie din Barcelona. Cel putin 21 de persoane au fost ranite, in apropiere de La Rambla, zona vizata de un atentat, luna trecuta

Cel putin 21 de persoane au fost ranite, sambata, ca urmare a doua explozii care au vizat o brutarie din orasul spaniol Barcelona.

Explozii la o brutarie din Barcelona: Cel putin 21 de persoane au fost ranite

Doua explozii s-au produs sambata la o brutarie din Barcelona, cel putin 21 de persoane fiind ranite, informeaza El Pais. Brutaria se afla la primul etaj al unei cladiri de pe Carrer de la.

Zapad 2017: Rusii au lansat DIN GRESEALA o racheta care a aterizat in zona de spectatori. Doi raniti grav (VIDEO)

O racheta a fost lansata dintr-un elicopter Ka-52 din greseala, in timpul unei etape a exercitiilor militare, aterizand in zona de vizitatori. Presa rusa anunta ca cel putin doua masini au.

EXPLOZII PUTERNICE la BARCELONA! Zeci de RANITI!

Cel putin 21 de persoane au fost ranite, sambata, in doua explozii care au avut loc la un local cunoscutdin Barcelona, aflat in apropiere de Las Ramblas, celebra piata unde a avut.

Probleme pentru o cursa Ryanair. Cel putin 189 de persoane sunt blocate pe Aeroportul Otopeni.

Cel putin 189 de persoane au ramas blocate pe Aeroportul Otopeni, dupa ce o cursa Ryanair programata sa decoleze, cu destinatia Londra, a fost anulata. Potrivit Libertatea. ro, cursa Ryanair spre Londra.

Membrii trupei DJ Project au fost raniti intr-un accident rutier in judetul Valcea

Cei trei membri ai trupei DJ Project au fost raniti, luni, intr-un accident rutier produs pe DN 7, in judetul Valcea, informeaza News. ro. Cu totii se afla la spital, solista trupei, care a inceput recent colaborarea cu membrii formatiei, avand o fractura la nas si o vertebra fisurata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )