Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel putin doi morti si noua raniti, in urma unui atac sinucigas cu bomba din orasul sirian Hama

România Liberă România Liberă,
Cel putin doi morti si noua raniti, in urma unui atac sinucigas cu bomba din orasul sirian Hama

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte noua ranite, in urma unui atentat sinucigas cu bomba produs, joi, la o statie de autobuz din orasul sirian Hama. continuă pe România Liberă

Cel putin opt persoane, ranite in urma unui atac armat, in apropierea unei moschei din Franta

Cel putin opt persoane au fost ranite in urma unui atac armat ce a avut loc in afara unei moschei din sudul Frantei, conform unor oficiali, citati de presa internationala, transmite Mediafax. Atacul.

Explozie puternica in China: Cel putin 5 morti si 89 de raniti

Explozia unei conducte de gaze in nord-estul Chinei a provocat decesul a cel putin 5 persoanesi ranirea altor 89, anunta agentia chineza Xinhua. Deflagratia a avut loc in orasul Songyuan.

Violente in Venezuela: Manifestanti pro-Maduro au luat cu asalt cladirea Parlamentului. Cel putin patru deputati au fost raniti

Cel putin parlamentari venezueleni au fost raniti miercuri la Caracas, dupa ce un grup de manifestanti proguvernamentali au luat cu asalt Adunarea Nationala, care este controlata de liderii opozitiei. Manifestantii pro-Maduro au fortat intrarea in Parlament in timpul unei sedinte speciale pentru Ziua Independentei, transmite DPA.

VIDEO Hamburg: Marsul anti-G20 a fost anulat de organizatori in urma violentelor/ Cel putin o persoana pare ranita grav/ Peste 70 de politisti raniti

Organizatorii au anulat joi seara marsul anti-G20 din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC. Cel putin o persoana pare sa fie grav ranita. UPDATE ora 02:00 Confruntarile dintre manifestantii anti-G20 si politie, la Hamburg, s-au soldat cu 76 de raniti in randul fortelor de ordine, au anuntat acestea din urma, in noaptea de joi spre vineri, transmite AFP.

Accident deosebit de GRAV - Sunt cel putin 31 de raniti si 17 persoane disarute

Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute, in urma coliziunii intre un autocar cu turisti si un camion pe o autostrada din sudul Germaniei, in apropiere de localitatea.

Accident deosebit de GRAV - Sunt cel putin 31 de raniti si 17 persoane disparute

Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute, in urma coliziunii intre un autocar cu turisti si un camion pe o autostrada din sudul Germaniei, in apropiere de localitatea.

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor si alunecarilor de teren din Nepal

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si sapte sunt date disparute dupa ce ploile musonice puternice au provocat alunecari de teren si inundatii in mai multe zone ale Nepalului, a informat luni un.

Atac armat in apropierea unei moschei din Franta. Cel putin opt persoane au fost ranite

Cel putin opt persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui atac armat care a avut loc in apropierea unei moschei din sudul Frantei.

Cel putin opt persoane au fost ranite, intr-o statie de metrou din Paris, dupa desprinderea mai multor cabluri din plafon

Cel putin opt persoane au fost ranite, joi, in Paris, in urma desprinderii din plafon a mai multor cabluri intr-o statie de metrou din capitala Frantei, scrie Le Figaro.

Disputa armata intre grupari criminale rivale din Mexic. Cel putin 26 de persoane au fost ucise

Cel putin 26 de persoane au fost ucise, miercuri in statul Chihuahua din Mexic, in urma unei unei dispute armate intre doua carteluri rivale de droguri, potrivit The Guardian. Confruntarea a avut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )