Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel putin doi morti si un ranit in urma unui atac asupra unei universitati din SUA

Antena3 Antena3,
Cel putin doi morti si un ranit in urma unui atac asupra unei universitati din SUA

Cel putin doua persoane au fost ucise si o alta a fost ranita in urma unui atac ce a avut loc la o universitate din Texas, SUA. continuă pe Antena3

Siria: Escaladare militara inedita intre soldatii turci si cei sirieni Cel putin 17 morti

Lupte intre soldati turci si armata siriana s-au soldat luni cu 17 morti in nord-vestul Siriei, un incident care sporeste temerile legate de tensiuni intre Ankara si Moscova, principalul aliat al Damascului, scrie AFP.

Atac armat la bordul unui autocar, in SUA: Cel putin un mort si mai multi raniti (VIDEO)

Cel putin o persoana a murit, iar altele cinci sunt ranite in urma unui atac armat produs luni la bordul unui autocar, in statul american California.

Ministrul Transporturilor, obiective pentru 2020: Cel putin 40 de kilometri de autostrada

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a spus ca are in plan ca in acest an sa dea in folosinta cel putin 40 si cel mult 100 de kilometri de autostrada.

VIDEO Ambasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati

Nici romanii stabiliti in Marea Britanie nici cei care vor sa plece in Regatul Unit, dupa Brexit, nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie, spune ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache. Potrivit acestuia, toti cei care vor sa traiasca, sa munceasca, sa studieze in Marea Britanie vor putea veni fara niciun fel de impedimente pana la 31 decembrie 2020, sub conditia de a se inregistra pentru statutul de pre-rezident sau rezident, pana la 30 iunie 2021.

Cel putin 213 persoane au murit din cauza imbolnavirii cu coronavirus in China

Cel putin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului in China, unde au fost inregistrate peste 9. 692 de cazuri de imbolnavire, transmite CNN.

PNL, vesti zdrobitoare pentru PSD, inainte de motiune: Cel putin 55 de parlamentari social-democrati nu se mai regasesc pe liste

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma, luni, in ziua in care PSD citeste textul motiunii de cenzura in Parlament, cacel putin 55 de parlamentari social-democrati nu se mai regasesc pe liste, motiv pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )