Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin doua persoane au murit in urma celui de-al doilea atac terorist de luna aceasta din Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin doua persoane au murit in urma celui de-al doilea atac terorist de luna aceasta din Franta

In urma celui de al doilea atac terorist din Franta din ultimele doua saptamani, cel putin doua persoane au fost ucise si una ranita, intr-un atac brutal cu cutitul care a avut loc in timpul slujbei de dimineata a unei biserici catolice locale - bazilica Notre Dame - din Nisa, potrivit Zerohedge. continuă pe Ziarul Bursa

Atac la Nisa, in interiorul bisericii Notre Dame: Cel putin trei persoane au murit (FOTO, VIDEO)

Un atac a avut loc, joi, la Biserica Notre Dame din Nisa, care se aflachiar in centrul orasului. Postul de televiziuneBFMTV transmite ca cel putin trei oameni si-au pierdut viata, iar alti cativa.

Carrefour raporteaza cea mai buna performanta de cel putin doua decenii

Carrefour, cel mai mare retailer european, a inregistrat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia.

Explozie cu bomba la o scoala din Pakistan unde cel putin 7 persoane au murit

O explozie cu bomba intr-o scoala islamica din orasul pakistanez Peshawar s-a soldat cu cel putin sapte morti, printre care copii, si zeci de raniti, au anuntat marti reprezentanti ai politiei si serviciilor medicale locale, potrivit g4media.

Trei persoane au murit in urma celui de-al doilea atac terorist de luna aceasta din Franta

In urma celui de al doilea atac terorist din Franta din ultimele doua saptamani, trei persoane au fost ucise intr-un atac brutal cu cutitul care a avut loc in timpul slujbei de dimineata a unei biserici catolice locale - bazilica Notre Dame - din Nisa, potrivit Zerohedge.

FOTO Plan rosu de interventie in Vaslui, in urma unui teribil accident: doua persoane au murit, alte patru sunt ranite

Autoritatile din Vaslui au declansat planul rosu in seara de 26 octombrie, in urma unui grav accident rutier produs pe Drumul European 581.

Accident grav in Vaslui: Doua persoane decedate si alte patru ranite. A fost activat planul rosu de interventie (VIDEO)

Un accident grav s-a produs luni seara, pe E 581, la Costesti, in urma caruia doua persoane au decedat si alte patru au fost ranite, potrivit Agerpres. Din pacate, printre victime se numara si un.

Prefectul Capitalei, despre o posibila carantina de noapte in Bucuresti: Am luat-o in calcul, cel putin in anumite zone

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat miercuri la Gandul Live ca decizia unei carantine de noapte a fost luata in calcul cel putin pentru anumite zone, in contextul situatiei epidemiologice actuale din Bucuresti, insa deocamdata se merge pe respectarea actualelor masuri cel putin pana la intrunirea Comitetului municipal pentru Situatii de Urgenta.

ARAFAT: Cel putin pana la primavara sau chiar vara anului viitor nu vom sta linistiti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat ca cel putin pana in primavara sau in vara anului viitor nu va fi rezolvata problema cu noul coronavirus si pana atunci cetatenii trebuie sa invete sa traiasca cu virusul si sa respecte toate regulile, conform news. ro.

Florin Citu: Anul viitor vom avea o crestere economica de cel putin 4% (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca anul viitor, respectiv in 2021, Romania va avea o crestere economica de cel putin 4%. Florin.

Soferii de camioane, nevoiti sa astepte cel putin o ora la vama Nadlac II

Soferii de camioane care ies luni din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II sunt nevoiti sa astepte cel putin patru ore pentru control si tranzitare, pentru ca s-a format o coloana de vehicule de mare tonaj lunga de cativa kilometri pe autostrada A1, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )