Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel putin un mort si un disparut in estul Indoneziei, in urma unui cutremur

România Liberă România Liberă,
Cel putin un mort si un disparut in estul Indoneziei, in urma unui cutremur

Cel putin o persoana a murit si alta era data disparuta in Indonezia, in urma unui puternic cutremur. continuă pe România Liberă

Afganistan: Cel putin 35 de oameni care participau la o nunta au fost ucisi intr-un nou atac

Cel putin 35 de civili au fost ucisi si alti 13 raniti in urma unui atac al fortelor guvernamentale afgane, in sudul provinciei Helmand, in timp ce participau la o nunta, potrivit unor oficiali citati de Reuters.

UPDATE VIDEO Masini facute praf in urma unui carambol pe Valea Oltului, intr-una din capcanele mortii. Sapte victime, printre care si un copil de 4 ani

Joi dupa-amiaza un grav accident de circulatie s-a produs pe DN 7 E 81, pe Valea Oltului, aproape de municipiul Ramnicu Valcea. O coliziune intre patru masini s-a finalizat cu cel putin cinci victime, printre care si un copil de 4 ani.

Procurorul general: Olandezul suspect in cazul uciderii fetitei din Gura Sutii a fost de cel putin 4 ori in Romania.Sunt suspiciuni ca activitatea infractionala s-a desfasurat pe mai multe judete - UPDATE

Cetateanul olandez suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) mai fusese in Romania de cel putin patru ori, a declarat, marti dimineata, procurorul general interimar Bogdan Licu. El a spus ca exista suspiciuni ca activitatea infractionala a individului s-a derulat pe mai multe judete, iar anchetatorii incearca acum sa identifice locurile in care a mai fost barbatul si sa stabileasca daca a mai avut complici. Procurorul general a mai spus ca atunci cand va fi primita dovada oficiala ca olandezul s-a sinucis, dosarul va fi clasat, avand in vedere decesul faptuitorului, dar aceasta nu inseamna ca ancheta se va inchide. Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania.

Specialist criminolog, despre cazul fetitei ucise in Dambovita: Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, a vorbit la Antena 3 despre cazul fetitei din Dambovita care ar fi fost ucisa de un pedofil olandez. Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze. A ales la inta.

CRESTE CONCURENTA Cel putin trei burse noi in SUA, din 2020

Cel putin trei burse noi sunt asteptate sa fie lansate in SUA, anul viitor, ceea ce ar putea determina reducerea costurilor de tranzactionare, pe fondul unei concurente sporite, conform Reuters.

Barbatul din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca va primi o noua sansa

Barbatul din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca va primi o noua sansa. Impresionat de drama sa, un telespectator Antena 3 s-a oferit sa-i plateascaprotezele bionice in.

Ce abateri grave a constatat Curtea de Conturi in urma unui audit la SRTv. Se cere, din nou, demisia sefei TVR, Doina Gradea

Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, a anuntat ca in urma auditului efectuat de Curtea de Conturi la Societatea Romana de Televiziune SRTv) au fost descoperite mai multe abateri grave. Liberalul a profitat de ocazie pentru a-i cere inca o data demisia sefei TVR Doina Gradea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )