Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin opt persoane au murit in Coreea de Nord si Coreea de Sud din cauza taifunului Lingling

România Liberă România Liberă,
Cel putin opt persoane au murit in Coreea de Nord si Coreea de Sud din cauza taifunului Lingling

Cel putin cinci nord-coreeni au murit si trei a fost raniti din cauza taifunului Lingling, care a lo. continuă pe România Liberă

VIDEO Momentul in care a explodat masina capcana de la Kabul care a provocat moartea a cel putin 10 persoane, printre care si a unui roman

Au aparut noi imagini cu momentul atacului cu bomba de joi, revendicat de talibani, si care a dus la moartea a cel putin 10 persoane si ranirea altor zeci. Imaginile distribuite de mass-media locale surprind chiar momentul in care o masina capcana explodeaza.

VIDEO Morti si case distruse in Coreea de Sud si Coreea de Nord dupa trecerea unui taifun devastator

Cel putin cinci nord-coreeni au murit si trei a fost raniti din cauza taifunului Lingling, care a lovit sambata Coreea de Nord, relateaza AP, citand presa locala.

Bilantul uraganului care a afectat arhipelagul Bahamas a ajuns la cel putin 30 de morti

Hubert Minnis, seful Guvernului de la Nassau, a anuntat joi ca cel mai recent bilant indica faptul ca cel putin 30 de persoane au decedat in Bahamas din cauza uraganului Dorian, scrie Mediafax, citand publicatia The Hill.

Patria Bank vrea sa emita cel putin 6.000 de obligatiuni

Patria Bank vrea sa emita, in perioada 16 septembrie - 4 octombrie, cel putin 6. 000 de obligatiuni in valoare de minimum 3 milioane de euro, potrivit unui document al bancii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )