Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele 10 reguli pentru un stil de viata sanatos, la inceput de an scolar.

România Liberă România Liberă,
Cele 10 reguli pentru un stil de viata sanatos, la inceput de an scolar.

Odata cu inceperea noului an scolar, este indicat ca parintii sa alcatuiasca pentru cei mici un program riguros, din care sa nu lipseasca nici orele de studiu, dar nici timpul petrecut in familie. Este bine ca, la trezire, copilul sa faca cateva exercitii de inviorare, sa nu sara peste micul-dejun si nici peste gustarile dintre mese. Nu uitati sa petreceti timp cu cel mic si sa includeti in programul lui si plimbari in parc si spectacole la teatru, arata Fundatia PRAIS, prin programul Si eu . continuă pe România Liberă

Mirel Stanescu, fost detinut politic: Cele mai cumplite amintiri din viata mea le am de la Periprava. Eram umiliti in ultimul hal

Cele mai cumplite amintiri din viata mea le am de la Periprava. Eram umiliti in ultimul hal, si-a amintit fostul detinut politic Mirel Stanescu in cadrul emsiunii La ordinea zilei de la Antena 3. Povestea.

Top 10 ponturi pentru a slabi mai usor si obiceiurile zilnice care te ingrasa.

Pentru a da jos cateva kilograme nu trebuie sa recurgem mereu la diete drastice sau la antrenamente istovitoare la sala. Trebuie, mai ales, sa ne revizuim obiceiurile alimentare de zi cu zi, caci acestea sunt- cel mai probabil adevaratul motiv al ingrasarii. Desi fiecare om are propriile tabieturi, inclusiv in ceea ce priveste alimentatia, in mod surprinzator obiceiurile proaste apar destul de des la destul de multe persoane. In fata aceastor obiceiuri proaste care ne pot ingrasa sau, .

Maine incepe scoala. Iata noile reguli pentru elevii din Bucuresti

Anul scolar vine cu reguli noi pentru elevii din Bucuresti. Este vorba despre un regulament care se axeaza in principal pe siguranta copiilor. Acesta prevede printre altele ca elevii pot fi perchezitionati la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )