Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele 12 directii pentru care Romania vrea sa obtina bani europeni, prin planul de relansare

Adevărul Adevărul,
Cele 12 directii pentru care Romania vrea sa obtina bani europeni, prin planul de relansare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca a stabilit impreuna cu Guvernul 12 directii prioritare pentru care Romania va incerca sa obtina bani europeni prin Planul National de Relansare si Rezilienta. continuă pe Adevărul

Cele mai spectaculoase drumuri din Romania. 3 trasee de facut macar o data in viata

Turismul in Romania s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimul timp. Datorita peisajelor de nedescris, tara noastra a devenit din ce in ce mai cautata de straini. Este foarte apreciata si de romanii nostri. De la litoralul romanesc cu atractii la tot pasul pana la muntii ce ascund trasee frumoase cu peisaje .

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat hotararea prin care este aprobata lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania.

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata de CNSU

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat, intr-o sedinta ce a avut loc luni dimineata, o noua lista a tarilor si a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligarie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligatorie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat sa nu se mai recasatoreasca. De ce a ramas artista singura toata viata

De ce a ales Corina Chiriac sa ramana singura toata viata: Artista si-a spus povestea si a incercat sa le dea un exemplu femeilor care se afla in aceeasi situatia ca ea. Care este motivul pentru care celebra solista nu s-a mai recasatorit? Corina Chiriac a ales sa traiasca singura restul vietii. De ce nu .

Klaus Iohannis, dupa sedinta pe tema fondurilor UE: Am analizat stadiul pregatirii planului national de redresare si rezilienta. Am stabilit 12 directii prioritare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene, la care au fost invitati premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, ca a fost analizat stadiul pregatirii.

A fost publicata noua lista a tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Ce tari nu mai sunt pe lista

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, in aceasta dimineata, lista tarilor sau zonelor pentru care, din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2,orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina.

Cat au costat-o pe Lora cele cinci luni in care a stat blocata in Bali

Lora a fost blocata vreme de 5 luni in Bali din cauza pandemiei de COVID-19. Iata cati bani a trebuit sa scoata din buzunar pentru perioada de izolare pe o insula exotica.

Bistrita intra in scenariul rosu, dar scolile raman deschise: Mai putin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii sau portocalii anterior

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a adoptat mai multe restrictii pentru municipiul Bistrita, unde incidenta cumulata a imbolnavirilor a depasit pragul de 3 la mia de locuitori,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )