Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele cinci modele de masini din ultimii 50 de ani care au dus la Tesla Cybertruck

Playtech Playtech,
Cele cinci modele de masini din ultimii 50 de ani care au dus la Tesla Cybertruck

Noua masina lansata de compania lui Elon Musk, Tesla Cybertruck,a starnit tot felul de glume pe internet, in principal legate de designul sau neobisnuit. Totusi, treubuie sa stii ca, pe. continuă pe Playtech

Cea mai buna performanta din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la noua luni: Crestere cu 34% a cifrei de afaceri fata de 2018

DENT ESTET, liderul pietei de medicina dentara din Romania, anunta o evolutie considerabila a cifrei de afaceri din primele noua luni ale anului 2019 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, raportand.

Interpretul lui Borat, despre cele mai puternice masini de propaganda din istorie: dupa aceeasi logica Facebook putea face reclama si solutiei lui Hitler

Intr-un discurs tinut joi la summitul International Leadership al Ligii Antidefaimare, unde a primit un premiu, actorul britanic de comedie Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din filmul Borat, a denuntat retele sociale precum Facebook, Twitter, YouTube ca cele mai puternice masini de propaganda din istorie, relateaza CNN.

FOTO VIDEO Albania, zguduita de cel mai puternic cutremur din ultimii 20 de ani. Cel putin 11 morti si 180 de raniti, mai multe persoane prinse sub daramaturi

Un cutremur puternic de magnitudine 6,4 a zguduit Albania marti. Avand epicentrul in apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani, si al doilea din ultimele doua luni. Potrivit ultimului bilant disponibil, s-ar fi inregistrat cel putin 11 morti si peste 180 de raniti.

Romania trimite ajutoare in Albania, tara lovita de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani. Ministrul Vela: Este vorba despre 52 de militari si 12 tone de echipamente (VIDEO)

Romania trimite ajutoare in Albania, in conditiile in care statul balcanic a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimele trei decenii, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Seimsul a avut 6,.

VIDEO Cutremur de 6,4 in Albania: Cel putin 18 oameni au murit, sute sunt raniti Fortele de salvare cauta supravietuitori printre ruine O bunica a murit protejandu-si nepotul cu propriul corp intr-o cladire care s-a prabusit

Un cutremur cu magnitudinea 6,4, produs la o adancime de doar 10 kilometri, a lovit Albania in primele ore ale zilei de marti. Avand epicentrul in apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani. Mai multe cladiri s-au prabusit, iar fortele de interventie cauta supravietuitori printre ruine. Cel mai recent bilant arata ca cel putin 18 persoane au murit iar peste 600 sunt ranite. 50 Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului, potrivit celui mai recent bilant12. 56 Un cutremur de magnitudine 5,4 a avut loc si in Bosnia, la 75 km sud de capitala Sarajevo11. 44 Vela: IGSU este pregatit sa intervina in Albania, MApN pregateste un avion 09. 27 Una dintre persoanele decedate este o femeie in varsta care a reusit sa-si salveze nepotul protejandu-l cu corpul ei.

Seful MApN aproba zborul a 2 aeronave militare pentru operatiunile de salvare din Albania Statul balcanic, lovit de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, a aprobat, marti, efectuarea unui zbor in Albania, cu doua aeronave ale Fortelor Aeriene Romane care vor transporta echipa de cautare-salvare RO-USAR din cadrul.

Ghinionul PSD la alegerile prezidentiale se mosteneste: al patrulea esec in ultimii 15 ani

Infrangerea Vioricai Dancila consolideaza seria de esecuri prezidentiale a PSD din ultimii 15 ani. Ultimul candidat social-democrat ajuns la Cotroceni a fost Ion Iliescu, in urma cu 19 ani, dupa o victorie asupra lui Corneliu Vadim Tudor, o confruntare in care romanii au avut de ales intre raul cel mai mic si raul infinit.

Romania si Ungaria, cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Romania si Ungaria au inregistrat in primul semestru din acest an cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici. Pe de alta parte, cel mai ridicat nivel al pretu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )