Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele 6 combinatii de alimente care nu trebuie amestecate niciodata. Nu face aceasta greseala

Playtech Playtech,
Cele 6 combinatii de alimente care nu trebuie amestecate niciodata. Nu face aceasta greseala

Anumite alimente nu trebuie sa fie amestecate. Ai grija la ce introduci in meniul tau zilnic! Multi fac aceasta greseala care se afla printre regulile de baza ale unei alimentatii echilibrate si sanatoase. 6 combinatii gresite: ce alimente nu trebuie amestecate? Stilul de viata al acestor vremuri este unul extrem. Timpul e cel mai mare . continuă pe Playtech

Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor. Imunitatea creste rapid

Poate nu stiai, dar beneficiile oferite de ceapa verde sunt multiple. Pierzi in greutate, previne inmultirea celulelor canceroase, promoveaza sanatatea digestiva. Iata detaliile, pe larg. Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor Ceapa verde este unul dintre medicamentele oferite de natura. Ea se poate consuma fara limite: adaugata generos in salate, in mancaruri si ciorbe, .

Marele secret al Simonei Halep. Chiar ea a facut dezvaluirea pe care trebuie s-o stie toata lumea

Simona Halep, jucatoarea de tenis romanca, a dezvaluit reteta succesului sau. Este vorba despre munca, munca, si iar munca, chiar atunci cand simti ca nu mai poti. Astfel, secretul este sa iti dozezi efortul, astfel incat sa rezisti cat mai mult timp uzurii. Si chiar daca ai gresit, trebuie sa continui sa faci perfect. Marele .

PE 25 NOIEMBRIE: CCR discuta sesizarile PNL cu privire la cele doua OUG care prevad cresteri salariale pentru bugetari

Curtea Constitutionala va dezbate pe 25 noiembrie sesizarile PNL cu privire la doua proiecte de lege adoptate cu majoritatea voturilor PSD care prevad cresteri salariale pentru functionarii publici ai administratiei publice locale si Parlamentului. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a precizat ca initiativele legislative au fost adoptate cu incalcarea principiului bicameralismului si neavand o sursa de finantare pentru acele majorari, conform News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )