Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele doua cazuri de infectare la Cluj cu noua tulpina de coronavirus nu au legatura intre ele si nu au calatorit nici in Marea Britanie

B1 B1,
Cele doua cazuri de infectare la Cluj cu noua tulpina de coronavirus nu au legatura intre ele si nu au calatorit nici in Marea Britanie

Cele doua persoane din judetul Cluj confirmatecu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu au calatorit in Marea Britanie si nu au legatura intre ele, precizeaza sambata Prefectura. continuă pe B1

Cele doua persoane din Cluj diagnosticate cu noua tulpina britanica de coronavirus nu au fost in Marea Britanie

Cele doua persoane din Cluj care au tulpina britanica a COVID-19 nu au fost in Marea Britanie si nici nu au intrat in contact cu vreo persoana venita de acolo.

Un focar urias de infectare cu noua tulpina de COVID-19 ar putea fi descoperit la Botosani. Rata de infectare in localitatea Havarna a ajuns la 13,48 cazuri la 1.000 de locuitori

Un nou focar de infectare cu noua tulpina de COVID-19 ar putea fi depistat la Botosani. Autoritatile sanitare cerceteaza aceasta ipoteza si au solicitat analize suplimentare ale probelor recoltate de la.

inca trei cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului depistate in Romania. Bilantul a ajuns la 8 pacienti

In Romania au fost depistate inca trei cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului, a anuntat astazi Ministerul Sanatatii. in total, in Romania au fost depistati 8 pacienti infectati cu noua tu.

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii nu a precizat deocamdata daca este vorba despre contacti ai celor 5 cazuri deja confirmate sau nu au legatura cu acestea. De asemenea, nu se stie deocamdata nici daca cei 3 au calatorit in afara tarii.

Creste alarmant numarul de cazuri COVID cu noua tulpina britanica. Zece cazuri noi identificate in Romania

Inca 10 noi cazuri cu noua varianta de SARS- COV- 2 au fost identificate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre rezultatele probelor provenite din mai multe orase ale tarii, in perioada 13-21 ianuarie 2021.

SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca focarul de la Scoala 28 din Bucuresti, in care 16 persoane ar fi fost infectate cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a pornit de la o persoana cu calitatea de ingrijitor.

Studiu de secventiere SARS CoV2: Numarul pacientilor identificati cu noua tulpina din Marea Britanie este in crestere. Exista riscul ca aceasta tulpina sa devina dominanta si in Romania

In urma unei analize efectuata de catre specialistii MedLife parte a diviziei de cercetare din cadrul grupului, din cele 79 de genomuri SARS-CoV-2, probe recoltate in perioada 13 21 ianuarie 2021 si provenite din mai multe orase ale tarii Bucuresti, Cluj, Valcea, Galati, Targoviste, Slobozia, Calarasi), s-a constatat ca 10 dintre acestea contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit raportului, probele ce contin noua tulpina provin din Bucuresti, 6 probe, din Valcea, 2 probe, si din Cluj, 2 probe. Asadar, exista posibilitatea unei transmiteri comunitare, spun specialistii.

Comuna din nordul Moldovei carantinata cu o rata de infectare de 12.78. Ar fi infectati si cu noua tulpina

O comuna din judetul Botosani a ajuns carantinata dupa ce rata de infectare cu SARS-COV 2 a ajuns la 12. 78, in crestere de la zi la alta. Mai mult decat atat exista suspiciuni privind imbolnavirea unor localnici cu noua tulpina englezeasca.

Florin Citu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele doua tari

Premierul Romaniei, Florin Citu, a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca avut o convorbire cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, despre stadiul campaniilor de vaccinare din cele doua tari,.

Florin Citu: Nu ne uitam numai la teste si cazuri pozitive, ci si la internari, si la numarul de pacienti din ATI, iar acolo nu sunt cresteri incercam sa identificam riscurile privind noua tulpina si cum sa le contracaram

Prim-ministrul Florin Citu a explicat, miercuri, ca autoritatile nu analizeaza evolutia epidemiei de COVID-19 numai pe baza numarului de teste efectuate si de cazuri pozitve, ci si din punct de vedere al.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )