Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai active orase din Romania in domeniul IT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai active orase din Romania in domeniul IT

Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara sunt orasele din Romania care reprezinta polii celor mai intense activitati din industria IT. Intr-o piata mondiala dinamica, trendul de dezvoltare al acestui sector este in continua ascensiune, cu o medie anuala de. continuă pe Wall-Street Ro

EXPERT FORUM: Romania plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din UE

Expert Forum EFOR) atrage atentia ca tara noastra plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din Uniunea Europeana, aceasta fiind, in 2018, de 37 milioane de euro, si sustine ca este nevoie de reguli mai clare pentru asigurarea transparentei cheltuirii banilor.

Maria Coman, despre cele mai discutate subiecte din mediul online

Maria Coman a prezentat care sunt cele mai discutate subiecte din mediul online. Evenimentul tragic de la Notre Dame a fost cel mai dezbatut subiect din aceasta saptamana. De fiecare data, ma uimeste de.

(P) Apleona Day - cele mai importante noutati din domeniul managementului facilitatilor. Eveniment destinat celor care isi gestioneaza afacerea cu gandul la viitor

Managementul Facilitatilor reprezinta un domeniu creat peste hotare inca din anii 1970 si introdus pe piata din Romania in urma cu 15 ani. In comparatie cu alte tipuri de instrumente necesare dezvoltarii si mentinerii in top in afaceri, acesta este un.

Alerta la unul din cele mai bune licee din Bucuresti. Peste 50 de elevi testati pentru meningita, dupa ce o fata a murit

Alerta medicala la unul din cele mai bune licee din Bucuresti, dupa ce o eleva de clasa a 12-a a murit fulgerator de meningita. De teama ca virusul sa nu se fi raspandit printre elevi, colegiul.

Busines report: Derapajele comertului exterior ale Romaniei: talcul relatiilor comerciale cu Turcia; Petrom, care are cea mai moderna centrala din Romania, cumpara masiv energie electrica. De ce

Israelienii de la Leumi au semnat acordul de vanzare a bancii din Romania catre First Bank, detinuta de fondul J. Flowers. Americanii au ales sa preia. Amenintarea cibernetica a momentului, in Romania. Cum functioneaza Scranos, virusul care sparge conturile de Facebook. Romania este tinta preferata a lui Scranos.

HOROSCOP. Top 3 cele mai sincere semne din zodiac

Unele semne din zodiac au niste principii extrem de solide de la care nu se abat niciodata, si anume sa fie cat mai directi si sinceri, oricat de greu ar fi in unele situatii. Alte zodii pur si simpl.

HOROSCOP. Top 3 cele mai sincere semne din zodiac

Unele semne din zodiac au niste principii extrem de solide de la care nu se abat niciodata, si anume sa fie cat mai directi si sinceri, oricat de greu ar fi in unele situatii. Alte zodii pur si simpl.

Este inca iarna pe Transalpina. Cand s-ar putea deschide cea mai inalta sosea din Romania

Autoritatile fac tot posibilul sa inlature zapada de pe Transalpina, sau Drumul National 67C cum este denumita in mod oficial, pentru ca intentioneaza sa-l redeschida circulatiei in urmatoarele saptamani.

Google deschide huburi in 3 orase mici din Romania: Investitie de 500.000 de dolari pentru ca tinerii sa invete programare de baza

Google. org investeste jumatate de milion de dolari intr-un proiect ce are ca scop dezvoltarea competentelor digitale in randul tinerilor romani din orasele mici si mijlocii. Programul Generatia Tech va incepe in acest an, in 3 orase din Romania, unde va fi deschis cate un hub in care tinerii cu varste intre 15 si 24 de ani vor putea invata programare pentru incepatori si competente digitale de baza.

Strangere de fonduri pentru Herculane! E nevoie de 100.000 de euro pentru una dintre cele mai impozante cladiri din statiune

Voluntarii de al Herculane Project au anuntat ca aduna bani pentru punerea in siguranta a Bailor Imperiale Neptun, cel mai impozant ansamblul de cladiri din Herculane.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )