Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cele mai afectate zone din Romania de COVID-19. Bucurestiul, lider la recorduri negative

B1 B1,
Cele mai afectate zone din Romania de COVID-19. Bucurestiul, lider la recorduri negative

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, luni, 17 august 2020, la 71. 194, dupa ce inca 733 de persoane au fost depisate pozitiv in ultimele 24 de ore. Bucuresti, Suceava, Brasov si Arges. continuă pe B1

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

EXCLUSIV Nava bomba din Beirut a trecut prin mai multe porturi din Romania in perioada 2010-2013. Ce transporta si care erau principalele destinatii

EXCLUSIV Nava maritima Rhosus, care a transportat cele 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, ce au explodat in Beirut, a trecut prin mai multe porturi din Romania in intervalul 2010-2013, asa cum precizeaza.

IULIAN DUMITRESCU, PRESEDINTELE PNL PRAHOVA: Vrem sa devirusam judetul de PSD, sa fie cel mai modern judet din Romania

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, astazi, dupa depunerea candidaturii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ), ca tinta aliantei PNL-USR-PLUS este devirusarea judetului de PSD si transformarea Prahovei in cel mai modern judet al tarii.

Topul companiilor care ofera cele mai mari viteze de internet din Romania

Statisticile oficiale privind calitatea serviciului de internet fix si mobil din Romania elaborate de ANCOM pe baza testelor din aplicatia Netograf. ro arata ca in anul 2019 romanii au experimentat viteze medii de download la nivel national de 148,95 Mbps pentru internetul fix si 24,79 Mbps pentru internetul mobil, in crestere fata de anii precedenti.

UTI Facility Management instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aeroporturile din Romania

UTI Facility Management, companie a Grupului UTI care implementeaza sisteme complexe si furnizeaza servicii pentru cele mai mari aeroporturi din Romania si din regiune, instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aerogari din tara noastra in valoare de peste 11 milioane de euro.

Suma uriasa cheltuita pentru controale mai eficiente pe aeroporturilor din Romania

Statul cheltuie o suma uriasa pentru a asigura controale mai eficiente pe mai multe aeroporturi din Romania. Sunt cumparate, intre altele, echipamente pentru scanarea bagajelor. Statul vrea sa.

Cele mai vechi dovezi despre un pat confortabil din iarba dateaza de acum 200.000 de ani

Arheologii din Africa de Sud au analizat resturile dintr-o pestera numita Border Cave si au ajuns la concluzia ca oamenii de acum 200. 000 de ani s-au straduit sa-si confectioneze un fel de asternuturi din ierburi cat mai confortabile posibil, punand si straturi de cenusa, dar arzand si frunze care puteau alunga insectele. Exagerand putin, putem vorbi despre niste saltele vegetale foarte complexe pentru acele timpuri. Cele mai vechi paturi din ierburi gasite pana acum aveau 77 de milenii vechime.

Locul din Romania pe care Printul Charles il iubeste, la un pas de a fi distrus: Nu prea ii intereseaza

Un loc din Romania, care l-a fermecat pe Charles, Printul de Wales, este la un pas de a fi distrus de turisti. Pur si simplu unii ignora regulile de bun simt. Se uita la tine cand le atragi atentia si merg mai departe Locul din Romania care l-a fascinat pe Printul Charles Mostenitorul tronului britanic .

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )