Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cele mai aglomerate orase din lume dupa traficul de masini sunt majoritatea in Asia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai aglomerate orase din lume dupa traficul de masini sunt majoritatea in Asia

Cele mai aglomerate orase din lume dupa timpul petrecut in trafic sunt in Asia, nu era greu de ghicit, insa din pacate si Bucurestiul se confrunta cu aceeasi problema, din cauza masinilor parcate neregulamentar care obtureaza anumite bulevarde unde. continuă pe Wall-Street Ro

10 cele mai aglomerate orase din lume in functie de trafic

Cele mai aglomerate orase din lume dupa timpul petrecut in trafic sunt in Asia, nu era greu de ghicit, insa din pacate si Bucurestiul se confrunta cu aceeasi problema, din cauza masinilor parcate neregulamentar care obtureaza anumite bulevarde unde.

Care sunt cele mai grele facultati din lume

In fiecare an, studentii cu rezultate bune si foarte bune la invatatura se bat pe locurile scose la concurs de cele mai bune universitati din lume. Miza este mare, concurenta este acerba, astfel ca numai cei mai buni dintre cei mai buni reusesc.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

Utile: Boala de inima de care sufera aproximativ un milion de romani; De ce trebuie sa bei berea din pahar, nu din sticla; Cele mai vechi retete din lume. Gateste ca acum 2.000, 3.000 sau chiar 8.000 de ani!

10 greseli in ingrijirea dintilor, care pot duce la carii si la alte probleme. Vezi daca tu procedezi corect! Multi au uitat de ea, insa aceasta planta are efecte miraculoase asupra sanatatii. Planta cu multiple calitati terapeutice.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, cere demiterea sefului Garzii de Mediu Cluj, unde ar fi cele mai grave probleme din Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat luni, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca solicita demiterea sefului Garzii de Mediu din judet, Marius Trita, pentru faptul ca nu si-ar fi facut datoria in ceea ce priveste depozitul de deseuri de la Pata Rat.

VIDEO Presedinta Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, este in vizita de stat in Romania. Este pe locul 46 in topul celor mai puternice femei din lume

Presedinta Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, a ajuns luni la Bucuresti intr-o vizita de stat de trei zile.

Din interiorul celei mai secrete tari din lume. Cum isi traiesc viata oamenii din Coreea de Nord - FOTO

Viata de zi cu zi in Coreea de Nord continua in mod obisnuit, in ciuda schimbul de replici dintre Donald Trump si Kim Jong-un, care se ameninta reciproc cu distrugerea in.

Liviu Dragnea ar putea fi invidios! Unde a fost prins cel mai mare somn din lume (FOTO)

Liviu Dragnea ar putea fi invidios daca afla de captura record a unui somn, in Franta. Desi povestile pescaresti sunt cunoscute pentru exagerarile lor, de data aceasta lucrurile sunt reale. Somnul.

Motive pentru a vizita cea mai fericita tara din lume

Norvegia a fost desemnata cea mai fericita tara din lume. Luminile nordice salbatice, peisajele superbe si istoria sunt doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa ajungeti macar o data in aceasta tara.

Top 3 cele mai perverse femei din istorie. Faceau sex si cate 25 de ore, se prostituau si incercau senzatii tari cu armasarii

De-a lungul istoriei au existat femei care au doborat orice canon al sexualitatii. Toate proveneau din familii bogate, nobile si influente. Unele au condus chiar imperii.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )