Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai amuzante bancuri universitare. De ce injura studentii de la Teologie mai bine decat toti ceilalti

Adevărul Adevărul,
Cele mai amuzante bancuri universitare. De ce injura studentii de la Teologie mai bine decat toti ceilalti

Bancurile scrise pe seama studentilor sunt printre cele mai amuzante. in cele ce urmeaza va vom prezenta o selectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Turma

Undeva la tara. Bataie in geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai vazut o turma de boi? - De ce? Ai ramas in urma? Gasesti mai multe pe fun20. com .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La gara

La gara: - Salut Ioane, ce mai faci? - Bine, ma Gheorghe. Am fost la femei. - Si cum a fost? - Super, mult mai curat decit la barbati. Gasesti mai multe pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Confuzie

Un cioban adoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai tarzi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in zare

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? - Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Masina

Bula suna la politie: - Mi s-a furat masina. Dimineata, cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit Trabantul, ci numai husa. La care, politistii: - Ati scuturat bine husa? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Graba

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de ce,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: E-uri

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructii - si altili.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cafea

-Domnule doctor, sotia mea ma considera nebun. -De ce? -Findca eu dupa ce beau cafeaua, maninc ceasca. -Cum, maninci ceasca cu totul? -Nu, ramine numai toarta. -Chiar esti nebun, apai toarta e cea mai.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nasteri

- In ce luna se nasc cei mai multi copii ? - In luna a noua .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )