Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai asteptate autoturisme la Salonul Auto de la Frankfurt

Adevărul Adevărul,
Cele mai asteptate autoturisme la Salonul Auto de la Frankfurt

Bentley si Rolls-Royce vor lansa la Salonul Auto de la Frankfurt doua dintre cele mai asteptate modele ale acestui an, Bentley Bentayga si Rolls-Royce Dawn. continuă pe Adevărul

Zece autoturisme foarte asteptate la Salonul Auto de la Frankfurt

Bentley si Rolls-Royce vor lansa la Salonul Auto de la Frankfurt doua dintre cele mai asteptate modele ale acestui an, Bentley Bentayga si Rolls-Royce Dawn. Sursa foto: VanderWolf Images/shutterstock. com.

Noul Megane isi va face aparitia la salonul auto de la Frankfurt

Renault se foloseste de salonul auto de la Frankfurt pentru a prezenta noul model de Megane. Si totusi, francezii sunt suficient de draguti incat sa ne ofere primele imagini cu hatchback-ul, ca sa stim la ce sa ne asteptam. Modelul Megane al celor de la Renault este rival direct cu Ford Focus sau Volkswagen Golf. [] Noul Megane isi va face aparitia la salonul auto de la Frankfurt Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai murdare locuri din avion. Toaleta se numara tocmai pe locul al treilea

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele nu sunt intotdeuna curatate dupa fiecare zbor. in mod surprinzator, desi wc-ul, in special butonul prin intermediul caruia tragem apa, se numara printre cele mai murdare locuri, nu este suprafata cu cei mai multi microbi.

GALERIE FOTO. Omul cu cele mai mari talpi si omul cu cei mai multi dinti. Ce recorduri au fost inscrise in Guiness Book 2016

Barbatul cu cele mai mari talpi din lume, cel mai inalt cuplu casatorit, omul cu cei mai multi dinti, dar si cel mai mare cart pentru hot dog si cele mai mari cizme de cowboy, sunt cateva dintre noile recorduri inscrie in editia Guiness Book 2016.

Perspective sumbre pentru Bazinul Olimpic din Buzau, unul dintre cele mai moderne din tara VIDEO

Bazinul Olimpic din Buzau, unul dintre cele mai moderne din tara, are lacat la intrare, in timp ce buzoienii umfla conturile piscinelor private. Proprietarul nu are posibilitatea financiara pentru a-l tine deschis iar Primaria si Consiliul Judetean nu au fonduri pentru a cumpara obiectivul. Nici macar o colaborare intre autoritati si detinatorul bazinului nu mai este posibila.

Acord intre cele mai mari banci americane si reclamatii care le acuza de manipularea pietei financiare: Institutiile au acceptat sa le plateasca 1,87 de miliarde de dolari

Cele mai mari banci americane au incheiat un acord preliminar cu reclamanti civili, dupa ce au fost acuzate de manipularea pietei financiare, informeaza MarketWatch. Astfel, 12 banci au acceptat sa plateasca.

Fortele armatei ruse au inceput cele mai ample manevre din acest an: Aproximativ 95.000 de militari participa la exercitii

Fortele armatei ruse au inceput luni cele mai ample manevre din acest an, la care vor participa aproximativ 95. 000 de militari, a anuntat Ministerul Apararii din Rusia, informeaza agentia EFE. Avand numele de.

Care sunt cele mai mari regrete ale femeilor in privinta vietii sexuale

Multi sunt cei care spera la o viata traita fara regrete, insa probabil ca nimeni nu reuseste sa aiba parte de o asemenea realizare. Lucru valabil si in ceea ce priveste viata sexuala, dupa cum a aratat o cercetare in cadrul careia femeile, dar si barbatii au marturisit care sunt cele mai mari regrete sexuale.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Delia Matache, Madalina Ghenea, Corina Bud, Sylvia, Loredana sau Justin timberlake, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor, in cuplu

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au abilitatea.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )