Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai asteptate gadgeturi ale anului 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai asteptate gadgeturi ale anului 2019

De la noi modele de televizoare, la tablete si laptopuri, precum si alte aparate, anul 2019 se preconizeaza a fi unul prolific pentru lumea tehnologiei. Numarul mare de dispozitive care se lupta pentru atentie pe piata te poate face sa ratezi o parte. continuă pe Wall-Street Ro

Cum arata trailerele celor mai asteptate filme ale urmatoarelor luni (VIDEO)

Au fost lansate trailerele mai multor filme care urmeaza sa apara in lunile urmatoare, majoritatea in primavara aceasta, printre titlurinumarandu-seHellboy, X-Men: Dark Phoenix sau The Man Who.

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecarei zodii

Fiecare persoana poate avea anumite defecte predominante in functie de semnul zodiacal in care s-a nascut. Berbec. Acesti nativi au tendinta de a-si controla partenerii si de a-i fac.

VIDEO Schimb de mingi fabulos intre Gael Monfils si Stefanos Tsitsipas in semifinalele turneului de la Dubai

Gael Monfils si Stefanos Tsitsipas au oferit unul din cele mai spectaculoase puncte ale anului 2019, la turneul de la Dubai.

Masina anului 2019: Autoturismul electrica Jaguar I-Pace i-a cucerit pe specialisti (FOTO)

A fost desemnata Masina Anului 2019. Masina electrica Jaguar I-Pace a fost foarte bine primita la Salonul auto de la Geneva. Foto: Hepta. ro in preferintele celor 60 de jurnalisti auto din 23 de.

Jaguar I-Pace a fost desemnata Masina Anului 2019 in Europa

Masina electrica Jaguar I-Pace a fost desemnata Masina Anului 2019, la egalitate de puncte de modelul sport Alpine A110. Votul este anuntat in fiecare an inaintea deschiderii salonului auto de la Geneva si este acordat de 60 de jurnalisti auto din 23 de tari. Este prima oara cand un Jaguar castiga competitia, iar marca Alpine, renascuta recent de Renault, a obtinut o performanta foarte buna.

Cele mai interesante aparitii Street Style de la Paris Fashion Week 2019

Direct de pe strazile din Paris, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

Masini de spalat rufe cu uscator. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei interesati de masini de spalat rufe cu uscator trebuie sa studieze oferta eMAG de zilele acestea. Iata cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG:.

Cele mai cautate joburi n luna februarie (studiu): sofer, contabil si inginer

Cele mai cautate joburi in luna februarie sunt au fost in domeniul transportului, contabilitatii si ingineriei, arata un studiu realizat de BestJobs. Potrivit acestuia, interesul crescut din partea candidatilor pentru joburi in aceste domenii confirma faptul ca oferta locurilor de munca este insuficienta.

Cele mai cautate joburi in luna februarie (studiu): sofer, contabil si inginer

Cele mai cautate joburi in luna februarie sunt au fost in domeniul transportului, contabilitatii si ingineriei, arata un studiu realizat de BestJobs. Potrivit acestuia, interesul crescut din partea candidatilor pentru joburi in aceste domenii confirma faptul ca oferta locurilor de munca este insuficienta.

Planul unui activist afroamerican care a pus mana pe una dintre cele mai mari organizatii neonaziste din Statele Unite

Una dintre cele mai mari grupari neonaziste din Statele Unite este pe cale de desfiintare dupa ajungerea ei pe mainile unui activist afroamerican.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )