Libnet.ro
UNICEF

21:01

Cele mai bantuite locuri din Dolj: mireasa de la Radovan care se razbuna pe cei vii si strigoii din comuna poetului Marin Sorescu

Adevărul Adevărul,
Cele mai bantuite locuri din Dolj: mireasa de la Radovan care se razbuna pe cei vii si strigoii din comuna poetului Marin Sorescu

In topul celor mai bantuite locuri din judetul Dolj se numara povestea miresei din padurea Radovan, despre care au existat multe marturii. Conform legendei, tanara isi cauta mirele, iar de-a lungul timpului in zona au avut loc o serie de accidente inexplicabile. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Basarabia

Cele mai frumoase locuri din Basarabia. Republica Moldova este o tara pitoreasca cu lacuri, rauri, campii, rezervatii naturale, conace boieresti, muzee, monumente arhitecturale, podgorii de vita de vie si biserici ortodoxe ce merita a fi vizitate de catre turistii straini.

Cele mai mari scandaluri din industria auto. Toyota, General Motors si Mercedes, precursori ai Volkswagen

Investigatia Agentiei pentru Protectia Mediului EPA) din SUA a a aratat ca Volkswagen a trisat in privinta nivelului real al emisiilor la o parte dintre motoarele sale diesel, insa acesta nu este singurul caz grav. Adevarul va prezinta cele mai mari scandaluri din industria auto.

VIDEO Cele mai frumoase conace din Republica Moldova

Echipa SkyDrive au realizat inca un spot video cu top zece cele mai frumoase conace boieresti din Republica Moldova.

Pericol public in una dintre cele mai sarace comune din Uniunea Europeana. Primaria se poate prabusi in orice moment

Cei 15 angajati ai Primariei din comuna ieseana Lungani muncesc intr-un fost conac boieresc, vechi de 150 de ani, care nu a fost niciodata reabilitat si care in prezent este o ruina.

Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 26 mondial, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de categorie WTA International de la Seul.

Cele mai frumoase citate despre iubire. Cine este romanul care a spus: O masura sigura a caracterelor este sentimentul ce-ti ramane pentru un om dupa ce l-ai iubit?

Cele mai frumoase citate despre iubire. Despre iubire s-au spus multe si multe se vor mai spune pana la sfarsitul lumii. Chiar dacanimeni nu va reusi vreodata sa cuprinda in cuvinte ceea ce simtim atunci cand suntem indragostiti cu adevarat, va invitam sa cititi o selectie cu cele mai frumoase citate despre iubire, exprimate de personalitati marcante ale literaturii, filozofiei sau istoriei.

Care vor fi cele mai populare limbi in viitor

Un studiu al celor de la British Council scoate la iveala cateva lucruri interesante in legatura cu limbile nationale. Cresterea populatilor din anumite state ar putea avea un impact important asupra modului in care oamenii vor comunica in viitor. Dupa cum s-a spus de atatea ori, pe masura ce populatia unui stat creste, popularitatea dialectului [] Care vor fi cele mai populare limbi in viitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Portia de ras pentru cinefili: cele mai bune filme de comedie din 2015

Poate ca nu ai tot timpul dispozitia necesara pentru un film complex, dramatic, care sa te faca sa traversezi o multime de emotii contradictorii. Asadar, pentru serile alea in care vrei sa razi si sa mananci popcorn sau nachos, noi am pregatit o lista cu cele mai bune filme de comedie din 2015. Anul acesta [] Portia de ras pentru cinefili: cele mai bune filme de comedie din 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai importante anunturi pe care le vei vedea la evenimentul Google

Maine, 29 septembrie, cei de la Google organizeaza un eveniment important in cadrul caruia vor lansa noile telefoane Nexus. Seria de lansari important din acest an va fi incheiata de Google, maine, odata cu introducerea celor mai noi telefoane Nexus. Dupa cum probabil stiti deja, vom avea de-a face cu doua dispozitive diferite, unul construit [] Cele mai importante anunturi pe care le vei vedea la evenimentul Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei?

Desi suntem asaltati de modele noi de telefoane din toate directiile, Samsung, Apple sau Huawei dau tonul in aceasta piata foarte agresiva. Cum se intampla de altfel in orice alt domeniu, in productia si vanzarea de telefoane mobile exista niste lideri si niste codasi. in mare parte, acestia au ramas neschimbati deja de cativa ani, [] Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )