Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai bine/prost imbracate vedete la Emmy Awards 2013!

ADPM ADPM,
Cele mai bine/prost imbracate vedete la Emmy Awards 2013!

Zooey Deschanel si Kerry Wahington au punctat aparitii dezamagitoare pe covorul rosu al galei Emmy Awards, conform afirmatiilor facute de specialistii internationali in materie de fashion. La polul opus s-au aflat frumuseti precum Linda Cardellini si Michelle Dockery. continuă pe ADPM

Top 10 cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor!

The Da Vinci Code si The Lord of the Rings se numara printre cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor, alaturi de alte romane care au facut istorie!.

Topul Forbes: cele mai bine platite modele ale lumii

Gisele Bundchen a fost numita, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume. Potrivit revistei Forbes, ea a castigat, intre iunie 2012 si iulie 2013, 42 de milioane de dolari.

Beyonce si Jay-Z, cel mai bine platit cuplu de vedete din lume

Cantaretii americani Beyonce si Jay-Z ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platite cupluri de vedete din lume, alcatuit in fiecare an de revista Forbes, au anuntat, joi, editorii acestei publicatii, informeaza Reuters.

Emmy Awards: Cele mai reusite aparitii din ultimii ani!

Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara, Olivia Wilde si Nina Dobrev se numara printre frumusetile hollywoodiene care in ultimii ani au facut furori cu tinutele lor pe covorul rosu al Emmy Awards.

Angajatori de top: 5 companii care ofera cele mai bune salarii

Trei din cei cinci angajatori care ofera cele mai bune salarii activeaza pe piata IT, arata o analiza realizata de PayScale si preluata de Market Watch . Au fost luate in considerare salariul mediu anual al unui angajat, fara a-i include pe executivi.

Cele mai mari 10 provocari ale stiintei

Stiinta nu a stat niciodata pe loc, dar pare sa avanseze mai repede in ultimele decenii. Care ar fi insa cele mai arzatoare inventii, descoperiri, momente importante pentru stiinta la aceasta vreme?.

FOTO Cele mai frumoase fotografii astronomice ale anului

Observatorul Regal din Greenwich a acordat premiile pentru cele mai bune fotografii spatiale, dupa un concurs lansat acum o luna.

Topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

Tanasescu: N-am iesit din criza. Oficial o ducem mai bine, dar avem inca multe de facut

Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) si fost reprezentant al Romaniei la FMI, a raspuns la Adevarul Live la intrrebari despre criza mondiala, lectiile de invatat din aceasta, dar si ce mai este de facut pentru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )