Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai bune 10 modalitati de a-ti revitaliza metabolismul fara sa ajungi la doctor

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune 10 modalitati de a-ti revitaliza metabolismul fara sa ajungi la doctor

Tehnic, metabolismul reprezinta totalitatea transformarilor biochimice si energetice care au loc in tesuturile organismului viu, fiind un proces complex, ce implica schimburi de materii si energii. Daca metabolismul merge perfect, pierderea in greutate este doar o chestiune de timp. Pentru a functiona in parametri normali, metabolismul are nevoie de hrana adecvata, miscare si un anumit tip de comportament. continuă pe Adevărul

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea

Simona Halep a reusit in sfertul de finala de la Rogers Cup, disputat cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an si a declarat ca este foarte fericita de cum a evoluat.

Cele mai bune galuste cu prune. Cum se face aluatul si ce mai punem in sosul de iaurt

E perioada in care s-au copt prunele, asa ca o reteta de galuste cu aceste fructe e numai buna pentru aceasta perioada.

Peste 3.000 de cuiburi au fost recenzate, n Romnia, cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza. Top judete si localitati cu cele mai multe berze

Peste 3. 000 de cuiburi de barza alba au fost recenzate in Romania cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza!, realizata de Societatea Ornitologica din Romania cu sprijinul Enel, din care 1. 676 sunt cuiburi noi, care nu mai existau in nicio baza de date. Cu ajutorul aplicatiei au fost numarate in 2018 10. 238 de pasari, spre deosebire de cele 8. 241 de anul trecut. Anul acesta, judetul cu cele mai multe cuiburi de barza este Tulcea, iar localitatea fruntasa la acest capitol este Murighiol.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pe strada

Un politist legitima un betiv care dormea pe jos. De ce dormiti beat pe strada? Pentru ca mi-am pierdut Ce v-ati pierdut? Echilibrul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: impacare

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai razbunatoare zodii

Daca le raniti ego-ul, indiferent daca este vorba de umilire, tradarea sau jignire, ati pus in miscare un lant oribil de evenimente care nu se va termina pana ce nu va va vedea la pamant. Scorpion:.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Inteligenta

Tati eu de la cine am luat inteligenta? Cred ca de la ma-ta ca eu inca o mai am ! .

Scapa rapid de sughit! Iata cele mai tari trucuri

Daca vrei sa scapi rapid de sughit ai venit unde trebuie. Ai aici top 10 trucuri pe care sa le inceri. Tuseste si eructeaza Incearca sa tusesti sau sa eructezi pentru a opri sughitul. Atunci cand tusesti sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )