Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai bune aplicatii mobile pentru elevi.

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune aplicatii mobile pentru elevi.

Tehnologia joaca un rol important in educatia copilului, iar aplicatiile mobile educationale pot simplifica si imbunatati modul de invatare pentru elevi. Matematica poate deveni mai distractiva cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Matematica pentru pregatitoare II, unde copiii trebuie sa il ajute pe PitiClic cu matematica, sau Kids Numbers and Math, care ii invata pe cei mici sa numere pana la 10 si sa realizeze calcule simple, a adaugat Radu Boanca ThePhoneGeeks. Cu ajutorul . continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai bune pozitii ca sa ramai insarcinata

Unele femei sunt asa de norocoase, incat raman insarcinate inca de la prima incercare, altele, insa, au mai putin noroc si trebuie sa incerce mai multe luni la rand. Site-ul Sheknows. com stie care sunt cele mai.

Subiectele zilei: Miza in Dosarul ICA. Domeniul de 60 de milioane de euro al lui Voiculescu; Peste 60% din romani dau spaga personalului medical. Care sunt cele mai bune spitale; DW: Ce implicare are George Soros la Rosia Montana

Efectul asupra trecerilor de pietoni al licitatiilor in familie de la CNADNR. Firma pe care o detine fratele directorului de achizitii de la Compania de Drumuri si o alta societate au castigat un contract, de 6 milioane de euro, pentru lucrari de. Guvernul da 16,7 milioane de euro pe 600 microbuze scolare pentru primarii care nu pot angaja soferi. Primar: Ai mancare-n frigider, dar n-ai voie sa-l deschizi. Pana la sfarsitul acestui an, Guvenul va cumpara, prin ministerul condus de.

GALERIE FOTO: Cele mai INTERESANTE Doodle-uri pentru aniversarile GOOGLE.

La 27 septembrie 2013, motorul de cautare implineste 15 ani si sarbatoreste printr-un DOODLE interactiv. Google a fost creat de studentii la doctorat Larry Page si Serghei Brin in 1998, ca parte dintr-un proiect de cercetare. VEDETI SI: GOOGLE implineste 15 ani! Vezi cu ce DOODLE sarbatoreste De fapt, numele Google reprezinta un joc de cuvinte, pornind de la googol, un cuvant inventat in anul 1938, care reprezinta numarul 10 la puterea 100. In ultimii ani, Google a avut pentru fiecare .

PSD: Rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat tot ce a obtinut guvernarea PDL

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, sustine ca rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat ceea ce a reusit sa obtina guvernarea PDL. El a declarat, vineri, intr-o .

Dominatia germano-japoneza - Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.

TOP 10 al masinilor europene cu cele mai mari pierderi pentru producatorii lor

Automobilele smart ForTwo, Fiat Stilo si Volkswagen Phaeton conduc clasamentul masinilor europene care au adus cele mai mari pierderi fabricantilor, reiese dintr-o analiza realizata de firma de brokeraj Sanford C. Bernstein aparuta in presa.

Apple si Google sunt peste Coca-Cola: au devenit cele mai cunoscute branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a pierdut pentru prima data in ultimii 13 ani primul loc in topul celor mai cunoscute marci, potrivit unui raport prezentat luni de Interbrand, companie din grupul.

Accace: Tichetele de masa si asigurarile medicale, cele mai raspandite beneficii extra salariale

Printre cele mai raspandite beneficii extra salariale din tara noastra se numara tichetele de masa si asigurarile medicale, in timp ce comisioanele oferite la finalizarea proiectelor sunt din ce in ce mai utilizate in companiile locale, in special in cele de IT, potrivit estimarilor companiei de externalizare si consultanta de afaceri Accace.

Dani Otil, Carmen Negoita si Giulia se mentin in forma cu cele mai noi si revolutionare aparte de fitness!

Dani Otil, Giulia, Bianca Ionita, Carmen Negoita si Roxana Ionescu sunt cateva dintre vedetele autohtone care weekend-ul acesta au hoatarat sa-si indrepte atentia catre sport si sanatate, testand cele mai noi si revolutionare aparate de fitness, in cadrul expozitiei Tchnogym.

Tichetele de masa, printre cele mai raspandite beneficii extra salariale oferite in Romania

Printre cele mai raspandite beneficii extra salariale din tara noastra se numara tichetele de masa si asigurarile medicale, in timp ce comisioanele oferite la finalizarea proiectelor sunt din ce in ce mai utilizate in companiile locale, in special in cele de IT, potrivit estimarilor companiei de externalizare si consultanta de afaceri Accace.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )