Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai bune aplicatii pentru spionaj: Cum supraveghezi usor iubita, copilul si nu numai

Playtech Playtech,
Cele mai bune aplicatii pentru spionaj: Cum supraveghezi usor iubita, copilul si nu numai

Exista aplicatii foarte bune pentru spionaj. Astfel, pentru a monitoriza locatia sau diversele activitati ale unei persoane pe dispozitivul mobil, aveti unele destulinteresante la care puteti recurge. Exista numeroase persoanecare se simt nevoite sarecurga la o asemenea aplicatie, insa noi va vom enumera trei dintre cele mai intalnite: cei care vor sa-sisupravegheze copilul mai atent,cei []. continuă pe Playtech

Cele mai bune produse cu pret redus la eMAG

EMAG are un pachet intreg de reduceri de care sa profiti. A adunat produsele in campaniaStock Busters, iar Playtech itiprezinta cele mai bune dispozitive la reducere. Stock Busters la eMAG a inceput pe16 martie si se va incheia maine, 31 martie. in oferta magazinului inca mai puteti gasi numeroase produsela pret redus, iar in acest [].

Cele mai bune pacaleli de 1 aprilie

Cele mai bune pacaleli de 1 aprilie. Cea mai veche referire la Ziua Pacalelilor dateaza din 1539, obiceiul, inca apreciat si reeditat anual, fiind un prilej ca oamenii sa le faca surprize amuzante sau mai putin placute prietenilor si membrilor familiei.

Romanii au talent a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: cati telespectatori au urmarit show-ul

Cea de-a treia editie a show-ului Romanii au talent a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon, aproape 4,6 milioane de telespectatori din toata tara urmarind emisiunea de la Pro TV, potrivit Paginademedia. ro.

Cele mai bune mancaruri de post din Tara Oasului: Boace cu pasat si hribe, dupa o reteta veche de cel putin 100 de ani

Tara Oasului nu se poate lauda cu foarte multe mancaruri traditionale gustoase, dar cele cateva renumite sunt unice in tara si au un gust inconfundabil. Cele mai apreciate sunt boacele sarmalele) cu pasat si hribe, pregatite dupa o reteta veche de cel putin 100 de ani.

Cele mai bune sfaturi ca sa faci poze mai bune chiar si cu un telefon. Ce te invata un fotograf profesionist

Chiar daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine si cea mai buna poza e cea in care ai surprins subiectul dorit, sunt reguli de compozitie care schimba radical o imagine. Iata de ce sa tii cont cand faci poze.

Care sunt cele mai bune surse naturale de calciu si ce alimentele iti fura acest mineral. Amorteala, furnicaturile, carceii, semnele lipsei de calciu

Calciul este foarte important pentru organismul nostru. Pentru ca oasele noastre, dintii si chiar intregul organism sa functioneze bine, este recomandat sa ne luam acest mineral de unde putem. Calciu nu se gaseste doar in lapte sau produse derivate ale acestuia. in natura exista nenumarate surse de unde il putem lua.

National Geographic recomanda Maramuresul ca fiind una din cele mai frumoase destinatii pentru anul 2015

National Geographic a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat in 2015, in care este prezentata si o destinatie turistica din Romania, respectiv Maramures, potrivit.

Cele mai bune mancaruri oltenesti. Cum sa prepari ca la carte sarmale in dovleac, supa crema de praz si pui la ceaun

Oltenii obisnuiesc sa condimenteze puternic preparatele, ingredientul vedeta fiind ardeiul iute sau hreanul. Nu lipsesc verdeturile din mancarurile oltenesti, precum prazul, stevia, urzicile, ceapa verde, patrunjelul ori mararul. Va propunem aici sa incercati cinci retete traditionale oltenesti, extrem de gustoase.

Cele mai bune jocuri de strategie ale anului 2015

Anul 2015 deja pare a fi unul extrem de bunpentru pasionatii de jocuri de strategie, acestia asistand la lansarea unor titluri foarte interesante. Fanii seriei Command Conquer au avut parte de o dezamagire foarte mare atunci cand jocul despre care s-a vorbit atat de mult, continuarea popularului Generals, a fost anulat. Asta a fost [].

Cum faci fotografii mai bune: 9 sfaturi ale unui mare fotograf te vor ajuta [VIDEO]

Daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine, poate ar trebui s-o folosesti mai bine. Daca vrei sa stii cumfaci fotografii mai bune, trebuie sapornestide lacateva lucruri simple si cunoscute drept reguli de compozitie. Chiar daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine si cea [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )