Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai bune bancuri despre magistrati. Ce ii spune unui judecator o femeie care si-a batut crunt sotul

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre magistrati. Ce ii spune unui judecator o femeie care si-a batut crunt sotul

Glumele despre magistrati si justitiabilii din sala de judecata starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri despre turisti. Ce au patit doi olteni in vacanta

Si glumele despre turisti starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri.

Top 10 cele mai bune filme realizate vreodata. De ce e important sa nu-ti scape vreunul

Conform unui top realizat de IMDb, unul dintre cele mai populare site-uri cu continut legat de lumea cinematografiei, acestea sunt cele mai bune 10 filme create vreodata: 1. The Shawshank Redepmtion. Pe.

HOROSCOP. Top cele mai bune neveste ale zodiacului chinezesc. Femeile din Maimuta sunt inteligente, cele din Mistret sunt vesele

Va prezentam un top al celor mai bune neveste, potrivit zodiacului chinezesc. Barbatii care au astfel de partenere se pot declara foarte norocosi. Nevestele din zodia Mistretului Femeile din.

Cele mai bune 10 filme psihologice din toate timpurile. Doua dintre ele apartin renumitului regizor rus Andrei Tarkovski

Va propunem o colectie de zece filme la care cu siguranta va trebui sa meditati si dupa ce le-ati terminat de vizionat. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre filmele prezentate ati vazut.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La romana

Profesoara la ora de romana explica : Alinuta, daca acum poti spune sunt un copil, ce vei spune peste cativa ani? Atunci voi spune eu am un copil. Nu chiar asa de departe in vii.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Berea

Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: Cat de mult te iubesc ! Sotia raspunde: Vorbesti tu, sau berea din tine? Barbatul: Eu vorbesc. hac. cu berea.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani

Bula ii spune tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Prostie

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac?.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lucerna

Ion si Maria sunt proaspat casatoriti. intr-o zi, pe cand Maria era plecata de acasa, Ion trebaluia prin ograda. Apare Vasile si de departe ii striga: - Ioaneee! Mai Ioaneee! Vezi ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in autobuz

Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet, dupa care mai taxeaza unul. Un cetatean il vede si-l intreaba: - De ce ati taxat 2 bilete? Politistul raspunde: - Pai daca pierd unul, il am pe al doilea! - Si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )