Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri despre vanzatori. Replica primita de un negustor de la un fermier caruia voia sa-i vanda o bicicleta

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre vanzatori. Replica primita de un negustor de la un fermier caruia voia sa-i vanda o bicicleta

Despre vanzatori, dar si despre clientii lor, circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au ca protagonisti pe acestia. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Mamaia

Bula si cu mamaia luise duc la magazin El gaseste 1 leu pe jos -Mamaie pot sa il iau? -Nu, Bula, ce este pe jos, pe jos ramane Mai tarziu gaseste 5lei -Mamaie, mamaie pot sa-iiau ? -Nu, ma, ca ce este.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cel mai bun prieten

Doi prieteni stau de vorba: -Ce mai faci? -Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. -Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau -Acum e.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La medic

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: -Fumati? La care ardeleanul dupa cateva momente de ezitare raspunde: -Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Limba materna

Copii, de ce spunem limba materna si nu limba paterna? Fiindca mama vorbeste cel mai mult acasa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Despre soti

Doua blonde stateau de vorba; una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Draga, tu cand faci dragoste, vorbesti cu sotul tau? - Da, daca ma suna! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Batista

Cum cer ardelenii o batista? Imi puteti da o manecuta de-ajutor? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Dintii

-Mami, copiii de la scoala zic ca am dintii mari! -Cum sa ai dintii mari, Alinuta?Dar te rog inchide gura ca zgarii podeaua! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Declaratie de dragoste

Un muntean care avea o prietena moldoveanca ii face acesteia o declaratie de dragoste: - Iubito esti divina! la care ea ii raspunde: - Nu, nu amandoi suntem di vina! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Floarea din ghiveci

Daca cineva arunca cu o piatra in tine, atunci tu sa arunci in el cu o floare. Iar daca floarea este in ghiveci asa a fost sa fie.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Coada vacii

I: Cum gonesc oltenii mustele din casa? R: Fac gaura in perete si baga coada vacii pe acolo .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )