Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai bune bancuri cu neveste. Care este singura ocazie cand cineva e felicitat calduros pentru greseala facuta

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu neveste. Care este singura ocazie cand cineva e felicitat calduros pentru greseala facuta

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan sotiile. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre neveste. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filme de groaza ale tuturor timpurilor de vazut in noaptea de Halloween

Cel mai infricosator moment al anului a sosit. Noaptea de Halloween este renumita pentru filmele de groaza pe care le putem viziona alaturi de prieteni. V-ati gandit vreodata care sunt cele mai bune filme.

Utile: Remediile naturale care te ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare; Cele mai bune alimente bogate in calciu

Cum sa faci ca presbiopia sa fie o afectiune oculara mai usor de tolerat? Stim toti ca, dupa varsta de 40 de ani, ochii nostri sufera un proces ireversibil de. Lumea oncologica- intre perceptia pacientului si realitatea medicala. Unul dintre cele mai interesante fenomene in oncologie este revigorarea sau reinventarea unui.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in RAI

Moare Bula si ajunge in RAI. Cum intra acolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sf. Petru il vede si merge spre el. Bula il intreaba: -De ce fac.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rugby

Doua blonde la un meci de rugby. ii vezi pe aia care s-au strans gramada? o intreaba una pe cealalta. Da, ce-i cu ei? Pariez ca in clipa asta s-au strans ca sa ne.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cu nevasta la cumparaturi

Bula vine de la cumparaturi. Lasa sacosele jos, nevasta se uita in ele dupa care ii spune: - Mai Bula, esti nebun??? Doua sticle de vodca, 5 kile de vin, 10 beri . si. 2 paini? Bula se uita lung la sacose si raspund.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Barmanul

Intra Alinuta goala pusca intr-un bar si comanda un whiskey. Vine barmanul, o priveste de jos pana sus. Alinuta il vede si il intreaba: - Nu ai mai vazut niciodata o femeie goala? La care barmanul: - Nu e asta, ma.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politaii

Mai aveti cartea Ce este politaii romani si ce vrea ei? Nu, e epuizata. Dati-mi-o asa cum e.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Sensul giratoriu

In Caracal, la sensurile giratorii, exista un semn: Nu mai mult de 3 ori! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Liftul

Stii de ce blondele nu se angajeaza ca liftiere? PENTRU CA NU POT INVATA DRUMUL .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ileana Cosanzeana

In compartimentul unui tren se afla Ileana Cosinzeana, Fat Frumos, un politist prost si un politist destept. Pe masa este o sticla de sampanie. Trenul trece printr-un tunel. Cand trenul iese din tunel,se constata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )