Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai bune bancuri de la scoala. Ce i se raspunde lui Bula la intrebarea: Chiar atat de imbecil eram, de ma tot lasati corijent?

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri de la scoala. Ce i se raspunde lui Bula la intrebarea: Chiar atat de imbecil eram, de ma tot lasati corijent?

Si despre elevi si profesori s-au scris nenumarate bancuri de-a lungul timpului. Va propunem o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri care ii au pe acestia in prim-plan. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La pescuit

Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara il intreaba: - Ce ai patit, Bula? - Ei, am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza. - Vaaaai, saracul de tine! Si te-a intepat? - Nu, n-a apucat, a.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Europa

Doamna invatatoare il intreba pe bula: - Bula, unde e europa? - La pagina 75.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bomboane

Bula ii spune bunicului: - Bunicule, daca-mi spui cate bomboane am in mana, ti le dau pe amandoua. - Ai doua. - Cine ti-a spus !? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta vine plangand la mama sa. - Mami copiii au ras de mine la scoala ca am dintii mari. - Stai linistita fata mea, nu stii ce rai sunt copiii si nu mai plange ca zgarii.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Fiola

Politistul catre sofer: -Suflati va rog in fiola! Soferul: - Nuuuuuu sufluuu! Politistul: - Suflati, ca daca nu suflati, suflu eu si iese mai mult.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frumusetea

Ardeleanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - Imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti. - Apai, Doamne,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Detectorul de minciuni

O blonda, o bruneta si o roscata sunt la detectorul de minciuni. Roscata spune: - Ma gandeam ca sunt cea mai frumoasa femeie din lume. - Bip. Bruneta zice: - Ma gandeam ca sunt cea mai frumoasa.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stilist

Se intalnesc doi amici pe strada : - Mai, tu stii ce este un stilist? - Da! Un moldovean care tine cu Steaua! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Gluma

Cine rade la urma. gandeste mai incet.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ceasul

Un tip merge la ceasornicar. - Domnule, ceasului dvs. ii lipsesc doua pietre. - Care? - Una pe care sa pui ceasul si alta cu care sa dai in el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )