Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune bancuri cu soacre. Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?, Dupa a ta sigur exista

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu soacre. Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?, Dupa a ta sigur exista

Relatia dintre soacre si nurori sau gineri a fost intotdeauna un subiect controversat. Din acest motiv se fac si multe glume pe seama soacrelor. continuă pe Adevărul

Cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii

Esti in cautare de cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii? Avem noi o lista pentru tine si iti spunem de unde le poti comanda.

Dancila, dupa ntlnirea de luni cu procurorii: Nu a fost vorba despre o negociere / Au fost discutii deschise pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, miercuri, tuturor ministrilor ca, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare, sa organizeze din timp consultari cu toate partile interesate, relateaza Agerpres. De asemenea, Dancila a spus ca la intalnirea cu procurorii de luni pe legile justitiei au fost discutii deschise si constructive pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar, nu negocieri, pentru ca independenta Justitiei si respectarea drepturilor cetatenilor nu se negociaza.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in pauza

Bula merge la scoala. Vine pauza. Se duce Bula la colegasa de banca si ii zice: Imi dai si mie o poza cu tine. De ce? Nu poti sa dormi fara mine? Nuuuu. Vreu sa-i arat mamei mele ca exista.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vorbitul liber

I: - Bula, de ce a creat Dumnezeu mai intii barbatul? R: - Ca macar odata in viata sa poata si el sa vorbeasca liber.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Dimineata

De ce se scoala oltenii dimineata devreme? Ca sa vada cit mai au pin-se scoala tirziu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pariul

- Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: NONSTOP

Cum spun moldovenii la Nonstop? DESCHIS VESNIC! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ardeleanul cu Dacia la benzinarie

Ardeleanul ajunge cu Dacia la o benzinarie. Neavind prea multi bani la el, il intreaba pe vinzator: - Cat costa litrul de benzina? - 10. - Dar o picatura de benzina cit costa? - Pai. c.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Despre sotii

Gheorghe si Ion stau de vorba: -Ioane, sotia mea nu stie sa gateasca, nu stie sa se imbrace, nu stie nimic. -Lasa Gheorghe, eu i-am cumparat frigider si ea tot de mana spala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2343 seconds )