Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai bune bancuri cu soacre. Cu ce instrument se gandeste ginerele sa-i faca gauri in urechi soacrei

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu soacre. Cu ce instrument se gandeste ginerele sa-i faca gauri in urechi soacrei

Dintotdeauna s-au facut glume pe seama soacrelor, vesnic nemultumite de nurori sau gineri. Iata aici o selectie cu unele dintre cele mai reusite bancuri. continuă pe Adevărul

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in 2016

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in anul 2016, potrivit cifrelor obtinute agentia News. ro de la mai multe institutii de spectacole din Bucuresti. Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti a vandut, in 2016, 160. 000 de bilete, la care se adauga alte cateva zeci de mii de invitatii la spectacolele sale.

Angajari prin reteaua EURES. Cele mai multe posturi vacante, in Malta pentru soferii de autobuz

Angajatorii din 13 state europene pun la bataie peste 700 de locuri de munca pentru romanii care doresc sa lucreze in strainatate. Cele mai multe slujbe sunt in Malta, pentru soferi, si Damenarca, in agricultura.

Legendara Serena: a castigat Australian Open, are cele mai multe trofee Grand Slam si e, din nou, numarul 1 mondial

Finala in familie a fost castigata, asa cum era de asteptat, de sora mai mica a lui Venus. A fost un meci din care n-au lipsit scrasnitul din dinti, pumnii stransi in aer si tipetele de frustrare. Dupa ultimul punct insa, Venus a facut un gest superb.

Bulimia, boala care distruge vieti. Fetele tinere sunt cele mai predispuse

Bulimia, o boala tacuta, care se instaleaza pe nesimtite, afecteaza in cea mai mare parte fete tinere si foarte tinere. Factorii care o declanseaza sunt diversi, de la neimpliniri pe plan personal si pana la neputinta de a atinge standardele nerealistice de frumusete propuse de societatea moderna.

Consiliul Fiscal, despre Bugetul pe 2017: Exista diferente majore intre evaluarile Comisiei Nationale de Prognoza si cele mai recente evaluari disponibile ale Comisiei Europene

Consiliul fiscal are rezerve vizavi de evolutia proiectata a veniturilor din proiectul de buget, analiza preliminara indicand o potentiala supraevaluare a acesteia, se arata in Opinia preliminara a Consiliului Fiscal pe marginea proiectului de buget. Documentul mai precizeaza ca documentele au fost transmise in dimineata zilei de 27 ianuarie, ne-existand timp pentru o analiza amanuntita. Echipa coordonata de Ionut Dumitru va elabora o opinie completa saptamana viitoare, pe care o va notifica Parlamentului si o va publica pe pagina de web a institutiei. Vezi opinia preliminara a Consiliului Fiscal in atasament.

Top 10 cele mai vizitate orase din lume: ce metropola se afla pe primul loc si cati turisti atrage anual

Compania internationala de cercetare de piata Euromonitor a facut public raportul anual al celor mai vizitate orase din lume in 2015.

Cele mai vechi bai romane din tara zac acoperite de asfalt in loc sa fie exploatate din punct de vedere turistic

Un complex de bai romane, foarte bine conservate, au fost descoperite in 2015 la Herculane, insa au fost acoperite cu asfalt din cauza ca administratia locala nu a avut bani sa le transforme in muzeu in aer liber. Astazi nu mai pot fi redescoperite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )