Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai bune bancuri cu soti si sotii

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu soti si sotii

Povestile de dragoste au fost intotdeauna apreciate si majoritatea se termina cu au trait fericiti pana la adanci batraneti. insa niciuna nu continua cu ce se intampla dupa casatorie sau cum se transforma marile iubiri in rutina. Despre aceasta parte a vietii insa au aparut bancuri care prezinta intr-un mod amuzant toate aceste transformari. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Interventie de urgenta

Politia a batut la usa mea astazi: Unde ai fost aseara la ora 20:05?, ma intreaba ofiterul. E oarecum jenant sa va spun, dar la ora 20 am urcat cu sotia mea in camera sa facem dragoste, i-am.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ursa Mare

Doi moldoveni indragostiti stau pe o banca,intru-un parc. -Marie,vrei sa-ti arat Ursa Mare? -Mai Ioane,aici,de fata cu atata lume? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Moartea

Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Gheorghie? - Cum sa nu fiu amarat ,mai Ioane,daca mi-o murit un bou. - Eh, uite ashe ne-om duce, unu dupa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cea mai buna palinca

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fratele

Alinuta vorbea cu doua colege: Prima: fratele meu e asa mic ca abia ajunge sa deshida usa! A doua: fratele meu e mai mic decat al tau, el intra pe sub usa! Alinuta: fratele meu e cel mai mic, el se urca pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calatoria cu trenul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul, tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul: - Na, acu-i mai cald afara? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in gazda

La Bucuresti, pe garduri nu mai scrie Avem ciine rau, scrie Este moldovean in gazda.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Statuia

Bula se intalneste cu Strula in il intreaba : - Strula hai sa iti spun bancul cu STATUIA! - Hai spune. - Statu ia tot ! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Floarea

Daca cineva arunca cu o piatra in tine atunci tu sa arunci in el cu o floare. Iar daca floarea este in ghiveci asa a fost sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )