Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri cu sotii. Nevasta, catre politist: in cazul in care il gasiti pe sotul meu, va rog, spuneti-i ca mama nu mai vine la noi, s-a razgandit!

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu sotii. Nevasta, catre politist: in cazul in care il gasiti pe sotul meu, va rog, spuneti-i ca mama nu mai vine la noi, s-a razgandit!

Relatiile dintre barbati si femei au fost intotdeauna un subiect de discutii care aluneca usor pe panta umorului. De la cat de dificile pot fi femeile, pana la cat de insensibili pot fi barbatii, subiectele pot fi interminabile. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cum sa devii politist

Un politai inalt ca bradu ), cu mustacioara, vorbeste cu un pusti: - Mai tancule iti place mustata mea? - Da nene. - Mai tincule, da tie iti place cascheta mea? - Da nene. - Pai vad ca tie ti-ar place sa fii.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Musafirii

Bula catre musafiri: - Ce pacat ca, in sfarsit, plecati! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Anul scolar

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La doctor

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. - Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. - Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfece

- Alinuta, nu te mai juca cu foarfeca, ca faci numai degetele pe jos! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Dimineata

I: De ce se trezesc ardeleni de dimineata? R: Ca sa vada cat mai au pana se trezesc tarziu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Salvarea

- De ce fug moldovenii dupa Salvare? - Ca sa pupe crucea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mos Craciun

Alinuta ii scrie lui Mos Craciun: Draga Mosule, Am fost foarte cuminte, tot anul. Ma rog, am fost cuminte Ok, cateodata. La naiba! Las ca-mi cumpar eu cadoul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Boala

Un ardelean se prezinta la cabinetul de boli venerice. - Domnu doctor, cred ca m-am captusit cu oarece boala din acelea rusinoase! - Pesemne ca ati avut contact cu o femeie necunoscuta! - Care.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in tren

Un oltean calatoreste cu trenul impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da esti negru! - Da, zice negrul. Iarasi tacere. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da de unde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )