Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai bune camere foto pe care le poti cumpara in aceasta toamna la reducere

Playtech Playtech,
Cele mai bune camere foto pe care le poti cumpara in aceasta toamna la reducere

Cele mai bune camere foto pe care le poti avea in aceasta toamna sunt disponibile la pret redus la eMAG. Noi facem lista si iti spunem care merita. Cele mai bune camere foto nu sunt neaparat si cele mai scumpe, ci acelea care isi fac treaba. Asta nu inseamna ca poti convinge una compacta sa produca imagini de tipul celor obtinute cu un DSLR, dar pentru vacante, pentru momentele cu familia sau pentru alte evenimente similare nu trebuie sa platesti []. continuă pe Playtech

Cele mai bune televizoare pe care le poti cumpara in toamna asta

Cei de la eMAG au dat startul reducerilor cu Revolutia Preturilor. Playtech iti ofera o lista cu cele mai bune televizoare pe care le poti cumpara in aceasta toamna. Fie ca esti in cautarea unui televizor pe care sa il folosesti pe post de monitor, a unui televizor inteligent pe care sa te poti juca sau, de ce nu, a unui televizor 4K, care sa iti transforme sufrageria intr-un cinematograf, oferta eMAG are cate ceva pentru fiecare. Mai jos ai [].

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara acum

Intre 23 si 25 septembrie, magazinul online eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, o scurta campanie de reduceri la gadgeturi, electrocasnice, carti si produse de ingirjire personala. Noi am decis sa alegem cateva telefoane care merita cumparate. eMag are mai multe smartphone-uri in oferta astazi, printre ele fiind si oferte greu de refuzat. Iata cele cinci telefoane care ne-au atras atentia. Unele nu sunt cele mai bune de pe piata, dar reducerile le fac foarte atractive. Sub 1. 000 de lei BlackBerry Z10 [].

Playtech TV Cele mai bune aplicatii pentru elevii de liceu [VIDEO]

Playtech de la Focus de pe Prima TV a adus sambata aceasta cele mai interesante aplicatii pentru elevii de liceu. Abia a inceput scoala, asa ca ne-am gandit sa va spunem cum puteti fi elevi mai buni. Am ales trei aplicatii educationale si care trec dincolo de scenariul in care tableta si smartphone-ul sunt folosite doar pentru distractie. Asadar, iata o descriere succinta a aplicatiilor prezentate in rubrica de la jurnalul de stiri Focus. Elevate e un antrenor pentru creierul [].

Educatie pozitiva: Cele mai bune metode de a calma un bebelus

De-a lungul timpului parintii, au aplicat tot felul de metode de calmare, linistire a bebelusului lor. Unele au dat roade, altele nu. Vom vorbi astazi despre cele mai eficiente metode de a calma un bebelus.

Cele mai bune telefoane de pe piata, disponibile in Romania. Preturile pornesc de la 3.000 de lei

Cele mai asteptate telefoane ale toamnei pot fi precomandate si in Romania de o saptamana incoace. Samsung si Apple vor fi unele dintre cele mai bine vandute terminale in aceasta perioada.

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca.

Bucuresti 555 - Cele mai utile aplicatii pentru Capitala Romaniei

Zilele Bucurestiului au loc weekend-ul acesta, cu ocazia evenimentului Bucuresti 555. Astfel, Capitala tarii organizeaza mai multe evenimente. Noi va spunem care sunt aplicatiile cele mai bune daca esti bucurestean sau daca locuiesti aici.

Bucuresti 555: Descarca cele mai folositoare aplicatii in Capitala

Zilele Bucurestiului au loc weekend-ul acesta, cu ocazia evenimentului Bucuresti 555. Astfel, Capitala tarii organizeaza mai multe evenimente. Noi va spunem care sunt aplicatiile cele mai bune daca esti bucurestean sau daca locuiesti aici. in perioada 19-21 septembrie, Bucurestiul aniverseaza peste jumatate de mileniu de atestare documentare, prilej de sarbatoare pentru toti locuitorii orasului. Astfel, timp de trei zile si trei nopti, parcurile, arterele principale din Capitala si cele mai vechi cladiri isi vor deschide portile si vor fi inundate [].

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au ab.

Bebelusi: Cele mai comune probleme medicale la stomac

Parintii se simt cei mai neputinciosi oameni de pe pamant in momentul in care bebelusii lor sunt bolnavi. Nimic nu-i da mai tare peste cap decat o problema medicala a copiilor, iar unele dintre cele mai des intalnite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )