Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania la Inspirational Film Festival

Hotnews Hotnews,
 Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania la Inspirational Film Festival

Prima editie a Inspirational Film Festival din Romania va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern. Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Acestea includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc. continuă pe Hotnews

Actori care au fost la un pas de a juca in cele mai bune filme din 2014

Fara urma de indoiala vara aceasta a fost dominata de blockbustere, iar in mintea publicului ele vor ramane vesnic legate de actorii care au avut rolurile titulare. Dar este interesant sa ne imaginam cum ar fi stat lucrurile daca regizorii ar fi facut cu totul alte alegeri in ceea ce priveste distributia.

Cum scapi de stresul drumului spre serviciu: mijloacele cele mai bune pentru a ajunge la munca

Drumul spre serviciu poate fi suficient de stresant si de obositor pentru a ne indispune intreaga zi. Putem ajunge la munca si fara sa ne enervam peste masura in trafic, iar specialistii au identificat cele mai bune solutii.

Card de cumparaturi cu rate fara dobanda si perioada de gratie: care sunt cele mai bune oferte din piata

Un card de cumparaturi sau un card de credit, dupa cum apare in ofertele bancilor, este un instrument bancar consacrat, care a aparut in Statele Unite inca din 1920 . Conceptul de card de cumparaturi a prins radacini si in Romania, vanzarea lui fiind.

Cele mai bune camere mirrorless Sony tocmai au devenit mai tentante multumita unui nou obiectiv

Sony mareste gama de obiective pentru camerele full frame mirrorless si o face cu un produs interesant. Este un FE PZ 28-135 mm cu diafragma fixa f/4 si stabilizare optica a imaginii. Obiectivul FE PZ 28-135mm F4 G OSS SELP28135G) este compatibil cu toate aparatele de fotografiat si camerele video Sony dotate cu montura de tip E. Intervalul distantelor focale se extinde intre 42 si 202,5mm 35mm) cand obiectivul este atasat unor aparate cu senzor APS-C. Printre acestea se numara [].

Card de cumparaturi cu rate fara dobanda si perioada de gratie: care sunt cele mai bune oferte din piata

Un card de cumparaturi sau un card de credit, dupa cum apare in ofertele bancilor, este un instrument bancar consacrat, care a aparut in Statele Unite inca din 1920.

FOTO: Cum arata cele mai periculoase trasee din lume, unde copiii isi risca viata pentru a merge la scoala

In foarte multe tari, noul an scolar a inceput luni, la 15 septembrie. Cu toate acestea, n-ar trebui sa uitam ca, in anumite regiuni ale lumii, scoala este un lux pentru copii, iar unii dintre ei merg ore intregi pana la scoala, pe cele mai periculoase trasee montane, unde isi risca viata in fiecare zi.

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping in anul 2013, cu un total de 28. 002 teste, iar Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) a fost organizatia sportiva regionala care a asigurat cele mai multe teste, cu 1. 932 de astfel de operatiuni, potrivit datelor furnizate de forul de la Nyon. citeaza Agerpres.

Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

De la plaje cu nisip roz, rosu, negru ori chiar verde si pana la plaja din maldive al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai frumoase si mai inedite 15 plaje din lume!.

Ministru sarb: Romania este pregatita sa suplimenteze livrarile de energie catre Serbia

Romania este pregatita sa furnizeze energie electrica si carbune Serbiei la cele mai bune preturi posibile in cazul in care se va confrunta cu o criza energetica pe timpul iernii, a declarat ministrul .

Ministru sarb: Romania este pregatita sa suplimenteze livrarile de energie catre Serbia

Romania este pregatita sa furnizeze energie electrica si carbune Serbiei la cele mai bune preturi posibile in cazul in care se va confrunta cu o criza energetica pe timpul iernii, a declarat ministrul sarb.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )