Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai bune hoteluri din lume in 2016, anuntate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveller FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune hoteluri din lume in 2016, anuntate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveller FOTO

Inainte de lansarea editei din 2016 a renumitului ghid de calatorii Conde Nast Traveller, in luna octombrie, au fost anuntate cele mai bune hoteluri din lume, votate de peste 100. 000 de turisti si experti in turism din toata lumea. continuă pe Adevărul

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Un joc nu trebuie neaparat sa coste sute de lei pentru a oferi o experienta de calitate. Unele dintre cele mai bune titluri sunt oferite [].

Nu cheltui sute de lei pe jocuri: iata care sunt cele mai bune titluri gratuite pentru PC si console

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri video gratuite pentru PC, PlayStation 4, si Xbox One, scrie publicatia online de.

Clasamentul celor mai puternice pasapoarte din lume in 2016: ce loc ocupa Romania, Moldova si Ungaria in randul celor 177 de tari analizate

Cetatenii germani detin cele mai puternice pasapoarte din lume, potrivit unui nou studiu realizat de Asociatia Internationala a Transportului Aerian. Pentru realizarea clasamentului s-au luat in calcul numarul de tari in care cetatenii pot avea acces fara viza si cat de usor sau complicat este sa obtii acest drept.

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

Cele mai bune si cele mai penibile momente de la MTV VMA 2016: Drake si-a marturisit iubirea pentru Rihanna, iar Britney Spears a falsat la revenire

Gala din 2016 a premiilor MTV dedicate videoclipurilor artistilor internationali nu a fost lipsita de momente imprevizibile care au dat tonul unei festivitati cu adevarat impresionante.

Cele mai bune pozitii sexuale in functie de dimensiunea penisului

Cand vine vorba de sex, un penis mai mare nu este intotdeauna echivalent cu un orgasm reusit. Cel putin, nu la fiecare pozitie sexuala incercata. Vestea cea buna este ca poti experimenta placerea maxima cu persoana potrivita, indiferent de dimensiunea penisului.

Utile:11 manichiuri pe care o femeie stilata le poarta toamna aceasta;Reguli de moda pe care ar trebui sa le incalci cel putin o data;Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC

Solutii de curatat pe care sa nu le combini niciodata. In orice gospodarie se gasesc azi diverse solutii de curatat, de la banalul otet si amoniac, pana la. 5 mituri demontate despre Vlad Tepes. Cum a ajuns voievodul sa fie asociat cu personajul Dracula. Asocierea dintre doua personaje a fost facuta pentru prima data, din punct.

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Cea mai bogata tara din lume se prabuseste din cauza scaderii pretului petrolului si introduce taxe fara precedent

Guvernul din Qatar va introduce o noua taxa pentru pasagerii care trec prin aeroportul din Doha, in conditiile in care emiratul cauta noi surse de venit pe fondul scaderii pretului petrolului, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )