Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune idei de cadouri pentru un coleg de munca

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune idei de cadouri pentru un coleg de munca

Chiar daca zilele petrecute la birou nu sunt intotdeauna cele mai simple, atunci cand lucrezi intr-o echipa de oameni faini, obstacolele pot fi depasite mult mai usor si munca nu mai pare o corvoada. Pana la urma, atunci cand principalele coordonate sunt distractia si colaborarea, nu-i de mirare ca treaba se rezolva imediat. continuă pe Adevărul

Alerta la unul din cele mai bune licee din Bucuresti. Peste 50 de elevi testati pentru meningita, dupa ce o fata a murit

Alerta medicala la unul din cele mai bune licee din Bucuresti, dupa ce o eleva de clasa a 12-a a murit fulgerator de meningita. De teama ca virusul sa nu se fi raspandit printre elevi, colegiul.

Romania si Bulgaria, tarile din UE cu cele mai mici costuri cu forta de munca

Romania si Bulgaria sunt statele din Uniunea Europeana cu cele mai mici costuri cu forta de munca, potrivit Eurostat . Fata de media UE, costul cu mana de lucru in cele doua tari este de 4-5 ori mai mica.

Romania si Bulgaria, tarile din UE cu cele mai mici costuri cu forta de munca

Romania si Bulgaria sunt statele din Uniunea Europeana cu cele mai mici costuri cu forta de munca, potrivit Eurostat . Fata de media UE, costul cu mana de lucru in cele doua tari este de 4-5 ori mai mica.

Cele mai bune zece filme din lume care abordeaza tematica unor criminali in serie reali sau fictivi

Va prezentam 10 filme cu recenzii foarte bune care abordeaza povestea fictiva sau reala a unor criminali in serie.

VIDEO INTERVIU Intamplari inedite cu Nichita Stanescu, Toma Caragiu si Marin Preda, povestite de cafengiul Gheorghe Florescu/ Ce cafea beau nomenclaturistii/Secretul celei mai bune cafele

Gheorghe Florescu este unul dintre cei mai cunoscuti cafengii din Bucuresti. intr-un interviu pentru Hotnews, a povestit intamplari inedite despre personalitatile care veneau sa bea cafea la el. Nichita Stanescu ma astepta, uneori, la sase dimineata, in fata magazinului. In momentele lui de inspiratie, imi cerea pungi de hartie ca sa isi scrie poeziile. Si Marin Preda era iubitor de cafea, venea la magazin dupa ce isi vedea copiii. Regret ca m-am certat cu Toma Caragiu, chiar inainte de a muri, din cauza unui scheci pe care il avea la TVR, a spus Florescu. El a povestit cum beau nomenclaturistii cafea de contrabanda si a dezvaluit, in acelasi timp, care este secretul celei mai bune cafea la ibric, pe care fiecare o poate face acasa.

VIDEO INTERVIU Cafengiul Gheorghe Florescu: Nichita Stanescu ma astepta la sase dimineata, in fata magazinului. Regret ca m-am certat cu Toma Caragiu chiar inainte sa moara/ Ce cafea beau nomenclaturistii/Secretul celei mai bune cafele

Gheorghe Florescu este unul dintre cei mai cunoscuti cafengii din Bucuresti. intr-un interviu pentru Hotnews, a povestit intamplari inedite despre personalitatile care veneau sa bea cafea la el. Nichita Stanescu ma astepta, uneori, la sase dimineata, in fata magazinului. In momentele lui de inspiratie, ii dadeam pungi de hartie pe care sa isi scrie poeziile. Si Marin Preda era iubitor de cafea, venea la magazin dupa ce isi vedea copiii. Regret ca m-am certat cu Toma Caragiu, chiar inainte de a muri, din cauza unui scheci pe care il avea la TVR, a spus Florescu. El a povestit cum beau nomenclaturistii cafea de contrabanda si a dezvaluit, in acelasi timp, care este secretul celei mai bune cafea la ibric, pe care fiecare o poate face acasa.

Mamaia si Vama Veche, cele mai solicitate statiuni pentru vacanta de Paste si 1 Mai. Cazarea ajunge la 600 de lei/zi

80 de hoteluri din totalul celor peste 300 existente pe litoral vor fi deschise de Paste si de 1 Mai. Statiunile cele mai cautate sunt Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord. Fata de 1 Mai 2018, numarul turistilor prezenti anul acesta pe litoral va fi cu.

EXPERT FORUM: Romania plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din UE

Expert Forum EFOR) atrage atentia ca tara noastra plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din Uniunea Europeana, aceasta fiind, in 2018, de 37 milioane de euro, si sustine ca este nevoie de reguli mai clare pentru asigurarea transparentei cheltuirii banilor.

Investitie de 300 milioane de euro la Iasi. Va fi ridicat unul dintre cele mai mari mall-uri din tara

O companie din Iasi va derula proiecte in valoare de 300 milioane de euro. Initiativa Silk District are in vedere construirea a 2. 500 de locuinte, 100. 000 de metri patrati de birouri si a unuia dintre cele mai mari mall-uri din tara.

Trei retete inedite cu hribi. Cum pot fi preparate cele mai gustoase ciuperci

Considerati ciuperci de calitate superioara,hribiisunt foate gustosi si au un miros dulceag, extrem de placut. Plini de minerale si vitamine, sunt printre cele mai sanatoase alimente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )