Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Playtech Playtech,
Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Cele mai bune laptopuri in 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent. inainte de a va uita peste lista cu cele mai bune laptopuri din 2015, trebuie sa stiti exact ce va doriti de la un astfel de dispozitiv. Pentru navigare pe internet [] Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Meixu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale

Chinezii s-au descurcat tot mai bine in ultimii ani la furnizattelefoane de top. Unul dintre cele asteptate anul acesta este Meizu MX5 si acestea sunt primele imagini neoficiale cu acesta. Meizu MX4 a fost un telefon impresionant in 2014, doar ca ecranul avea o tenta galbena pe paginile din browser si in anumite aplicatii. De [] Meixu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Meizu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale

Chinezii s-au descurcat tot mai bine in ultimii ani la furnizattelefoane de top. Unul dintre cele asteptate anul acesta este Meizu MX5 si acestea sunt primele imagini neoficiale cu acesta. Meizu MX4 a fost un telefon impresionant in 2014, doar ca ecranul avea o tenta galbena pe paginile din browser si in anumite aplicatii. De [] Meizu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Locurile din lume unde mersul pe doua roti este o placere: cele mai bune orase pentru biciclisti in 2015

Firma Copenhagenize Design Company realizeaza o data la cativa ani un clasament al oraselor lumii unde infrastructura este prietenoasa cu biciclistii. Analiza pentru 2015 a trecut in revista 122 de orase din toata lumea, iar in top 20 se regasesc in mare parte locatii din Europa.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. Topul scolilor cu cele mai bune rezultate la examen

Scoala cu cea mai mare medie a notelor obtinute de elevi la examenul de Evaluare Nationala, respectiv 9,62, este Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati, arata un clasament publicat de Ministerul Educatiei.

Retetele bunatatilor din Marginimea Sibiului: cum facem cele mai bune dulceturi de cirese, de visine si de rubarba

Gospodinele din localiatea sibiana Rasinari prepara delicioasele dulceturi din fructe de sezon dupa retete vechi si isi incanta cu ele turistii veniti din tara, dar mai ales din strainatate.

Cele mai bune 5 retete de bauturi cu ceai verde pentru slabit

Se stie deja ca ceaiul verde este o bautura care ajuta la slabit si nu numai, insa exista si persoane care nu prea suporta gustul acestei licori vindecatoare, scrie divahair. ro. Nu este o problema, pentru ca.

Cele mai bune alimente care-ti imbunatatesc starea de spirit

Alunele de padure crude au un continut mare de minerale si grasimi sanatoase care te ajuta cand esti deprimata, obosita si nu ai deloc chef de munca, scrie eva. ro. Te-ai intrebat vreodata ce impact au.

Ce pot face turistii la mare cand nu este vreme de plaja. Cele mai bune ponturi pentru zile perfecte pe litoral, chiar si cand vremea ne-ar tine in hotel

Daca vremea nu este prielnica pentru plaja, litoralul are destule optiuni de petrecere a timpului liber. Delfinariul, Acvariul, muzee unice in tara si cetati antice isi asteapta vizitatorii, indiferent de conditiile meteo.

Viitoarele telefoane Samsung vor avea baterii mult mai bune

Samsung a folosit o baterie destul de mica in Galaxy S6, dar cu noua tehnologie pe care a dezvoltat-o un acumulator similar ar putea stoca o cantitate dubla de energie. in prezent, acumulatorii din gadgeturi sunt litiu-ion sau litiu-polimer si cu cat este mai mare bateria, cu atat este mai mare autonomia. Daca vrei un [] Viitoarele telefoane Samsung vor avea baterii mult mai bune Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice

Suntem de acord cu faptul ca majoritatea scenariilor apocaliptice, cu precadere cele abordate in productii hollywoodiene, sunt pur fanteziste si ca ar fi gresit sa le luam drept repere. Totusi, cele propuse de oamenii de stiinta sunt demne de luat in seama. Ramane de vazut cata acuratete exista in cele mai populare teorii. Apocalipsa zombie, [] Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )