Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Playtech Playtech,
Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de []. continuă pe Playtech

Gadgeturile studentilor - cele mai bune laptopuri care nu distrug buzunarul

Gadget de studentajunge la o noua zi si azi facem o lista a celor mai bune cinci laptopuri cu un pret rezonabil, dar care nu fac rabat de la calitate.

Cele mai usoare laptopuri pe care sa le cumperi acum

Exista laptopuri bune si exista laptopuri ultra portabile. Dupa lista celor mai bune cinci laptopuri de buget, avem o lista cu cele mai usoare laptopuri. Bugetul e mai mare acum, dar nu exagerat. in urma cu sase ani, Apple lansa primul Macbook Air. Avea sa fie cel mai subtire laptop din lume si, implicit, cel mai usor. Nu era deloc foarte performant, in comparatie cu ce oferea concurenta, dar era o alternativa mult mai buna la curentul netbook. Desigur, era [].

Cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in aceasta perioada

Daca bugetul nu este o problema cand cumperi un gadget, Playtech are o lista cu cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in acest moment.

Tarile care ofera cele mai bune conditii de trai pentru persoanele in varsta

Cele mai bune conditii de trai pentru persoanele in varsta se regasesc in Norvegia, Suedia si Elvetia, potrivit unui clasament realizat de Global Age Watch pentru anul 2014 privind bunastarea econimica si sociala a celor in etate, informeaza BBC.

Franciza Harry Potter, pe primul loc in topul celor mai bune filme realizate pe baza unor carti

Franciza Harry Potter ocupa primul loc in topul celor mai bune adaptari cinematografice realizate pe baza unor carti, informeaza contactmusic. com.

Franciza Harry Potter ocupa primul loc in topul celor mai bune filme realizate pe baza unor carti

Franciza Harry Potter ocupa primul loc in topul celor mai bune adaptari cinematografice realizate pe baza unor carti, informeaza Contact Music. Topul a fost alcatuit in urma unui sondaj comandat de compania.

FOTOREPORTAJ Specializarile cele mai cautate de romani la RIUF: Medicina si IT

Tinerii care pleaca la studii in strainatate cauta specializari precum computer science, medicina si inginerie in loc de materiile mai umaniste care erau la mare cautare in urma cu cativa ani. Acestea au fost cele mai accesate domenii de studiu la editia de toamna a Targului RIUF, care se incheie duminica si care a adus peste 50 de universitati de peste hotare.

FOTO Ramnicenii au luat cu asalt targul de toamna. Zacusca, printre cele mai apreciate produse

Ramnicenii care nu au apucat sa puna muraturi ori sa faca zacusca au luat cu asalt targul din centrul orasului. Targul Ziua Recolteia ajuns la cea de-a IV-a editie.

Ponta, despre declaratiile Victoriei Nuland: intotdeauna cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini

Intrebat despre declaratiile Victoriei Nuland, referitoare la protejarea anumitor parlamentari corupti, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini, intotdeauna de la romani, parca ei sunt dusmanii cei mai mari ai Romaniei, in frunte presedintele Basescu.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile vineri in intreaga tara. Cele mai multe se gasesc in Bucuresti si Prahova

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in intreaga tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Cluj,Iasi, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )