Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

ADPM ADPM,
Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

Balenciaga, Balmain, Carven, Cedric Charlier, Dries van Noten, Lanvin, Nina Ricci, Rochas si Vionett sunt brand-urile ale caror colectii s-au evidentiat cel mai bine sezonul acesta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week!. continuă pe ADPM

Colectia limitata HM Studio pentru toamna/iarna 2014 a fost prezentata aseara la Paris Fashion Week

O puzderie de staruri internationale au luat seara trecuta parte la Paris Fashion Week, cu ocazia prezentarii colectiei in editie limitata, pentru toamna/iarna 2014, H&M Studio. Printre acestea s-au numarat Miranda Kerr, Jessica Alba si Solange Knowels. Tinutele vedeta ale colectiei sunt vesele si sofisticate, exprima eleganta si nonsalanta tipic pariziene, imbinand perfect stilul feminin cu cel masculin.

VIDEO GSP: Cele mai bune glume cu Joseph Minala, fotbalistul lui Lazio care pretinde ca are 17 ani/ Am 17 ani. Jur pe viata nepotilor mei!

Joseph Minala, camerunezul care sustine ca are 17 ani si evolueaza la juniorii lui Lazio, a reusit sa marcheze in Primavera TIM Cup, prilej de noi glume savuroase facute de suporteri pe seama varstei sale A condus autobuzul scolar pe care il frecventa Zanetti sau Are mai multi ani decit toti coechipierii sai de la juniori, sunt cateva din glumele selectate de Gsp. ro. Varsta mai multor jucatori africani transferati la echipe din Europa a fost pusa sub semnul intrebarii de catre specialisti care sustin ca este modificata in acte de catre impresari pentru a le putea gasi angajamente mai bune.

Cele mai bune tablete pe care le poti cumpara acum cu mai putin de 700 de lei

Desi ritmul de crestere din anii trecuti s-a mai diminuat, piata tabletelor inca este una tentanta si aflata intr-o continua dezvoltare. Chiar daca cele mai ravnite modele raman cele de varf, exista si modele atat ale companiilor romanesti cat si ale.

5 dintre cele mai bune remedii naturale pentru artrita si inflamatii.

Turmericul, sulful organic si scoarta de salcie pot inlocui cu succes medicamentele si efectele lor secundare. Artrita este inflamatia membranei sinoviale ce delimiteaza articulatiile in articulatii exista tesuturi moi ce au rolul de stabilitate si mobilitate articulara), producandu-se consecutiv distrugerea articulatiei si a cartilajelor), rezultand disfunctia articulara. Exista forme si cauze variate ale artritei, dar inflamatia este prezenta in toate situatiile. Pentru multe persoane .

Cele mai importante beneficii ale rodiei

Deliciosul fruct rosu este o sursa inepuizabila de antioxiodanti, fiind una dintre cele mai bune armenaturale pe care le poti avea in lupta pentru combaterea cancerului. Si nu este motiv pentru care trebuie sa mananci rodie!.

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, intra in mintea lor si afla ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex.

Mircea Badea: Romania cred ca este tara cu cele mai multe canale de stiri per capita

Mircea Badea si Ross Biggam, presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Romania, au dialogat joi, la Sinteza Zilei, despre televiziunile din Romania. Romania cred ca este tara cu cele mai multe.

Ministerul Educatiei: Peste 72.600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai ...

Miniserul Educatiei Nationale informeaza ca peste 72. 600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate de luni pana joi, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava si Constanta, noteaza Mediafax. Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 a inceput in 24 februarie, parintii putand completa cererea-tip atat online, cat si la unitatea de invatamant. Citeste si: Cum sa driblezi regulile la inscrierea in clasa pregatitoare Potrivit .

Fara antibiotice la cei mici: Ghid complet de tratament pentru cele mai raspandite boli ale copilariei

In 100 de remedii naturale pentru copilul tau, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru si specialist in medicina naturista, le arata parintilor cum sa previna si sa trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap si infectiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul si astmul. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUITComandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUIT.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )