Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone

Playtech Playtech,
Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone

Am selectat cele mai bune jocuri pentru iPhone pe care poti sa le joci gratuit si care nu trebuie sa iti lipseasca din telefon, pentru momentele in care vrei sa faci timpul sa treaca mai repede si mai usor. Cele mai bune jocuri pentru iPhone nu ar trebui sa lipseasca din telefonul niciunui posesor de [] Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune decizii de business din toate timpurile

Cele mai bune decizii de business sunt cele care, desi pe moment pot parea controversate, fac pe termen lung diferenta intre companiile de succes si cele mediocre. Cand a ales, in urma cu mai bine de o suta de.

Banca Mondiala: Toate statele din UE vor avea crestere economica in 2015. Romania si Polonia vor inregistra cele mai bune performante

Toate statele din Uniunea Europeana vor inregistra crestere economica in 2015, pentru prima oara de la declansarea crizei financiare, iar Romania, Polonia si alte tari din estul continentului vor continua sa inregistreze performante superioare altor state comunitare, potrivit Bancii Mondiale BM).

Toate economiile UE vor creste in 2015, cu cele mai bune performante in tari ca Romania si Polonia

Toate economiile din Uniunea Europeana vor inregistra crestere economica in 2015, pentru prima oara de la declansarea crizei financiare, iar Romania, Polonia si alte tari din estul continentului vor continua sa inregistreze performante superioare altor.

Lenovo, in centrul atentiei la salonul de la Beijing: incaltarile inteligente, imprimanta 3D pentru cofetari si telefonul cu proiector, printre cele mai noi gadgeturi (VIDEO)

Printre cele mai noi gadgeturi prezentate la salonul de la Beijing se numara incaltari inteligente, imprimanta 3D pentru cofetari si telefonul cu proiector, scrie Digi 24. Lenovo vrea sa intre pe piata.

Cele mai mari pensii din Romania. 13 pensionari incaseaza lunar peste 10.000 de lei

Romania are peste 5 milioane de pensionari si cei mai multi traiesc cu greu de pe o zi pe alta. Exista insa si pensionari fericiti, care nu duc grija zilei de maine, iar asta pentru ca au pensii cu patru zerouri. Iata care sunt cele mai mari pensii din Romania.

Cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Drumetii la aer curat, in mijlocul unor peisaje de basm

Concediul de vara nu trebuie petrecut neaparat cu burta in sus, la soare. Pentru cei care prefera plimbarile in aer curat si vor sa admire peisaje montane superbe, dar sa faca si putina miscare, statiunile din Austria sunt destinatia perfecta. adevarul. ro va spune care sunt cateva dintre cele mai frumoase statiuni montane din Austria.

Ziua Copilului. 7 idei care vor transforma 1 iunie intr-una din cele mai frumoase amintiri ale copilariei

1 iunie bate la usa si parintii se grabesc sa cumpere cele mai frumoase jucarii pentru pitici, considerand ca astfel ii vor face fericiti. Asa cum parintii au avut prilejul sa observe de nenumarate ori, copiii isi pierd rapid interesul fata de astfel de cadouri. Prin urmare, dincolo de clasica jucarie, iata cum puteti sa le oferiti momente care se vor transforma in cele mai frumoase amintiri din copilarie.

Google I/O 2015 Android M si cele mai importante anunturi ale gigantului online

Google I/O 2015 va debuta oficial peste cateva ore, iar in acest articol ne vom uita peste cateva dintre cele mai important subiecte care vor fi discutate. Pentru o companie care se ocupa de aproape orice lucru important in ziua de astazi, doua zile nu sunt nici de departe o perioada de timp suficient de [] Google I/O 2015 Android M si cele mai importante anunturi ale gigantului online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din Cehia. Castele din povesti si orase medievale

Cele mai frumoase locuri din Cehia. in afara de Praga, oras recunoscut pentru farmecul sau aparte, in Cehia exista multe destinatii deosebite. Orasele Cesky Krumlov, Kutna Hora si castelul Karlstein se numara printre obiectivele turistice foarte apreciate din aceasta tara.

Cele mai scumpe vile istorice aflate la inchiriere

Cele mai scumpe vile scoase la inchirere in Capitala sunt in zone ultracentrale, restaurate si consolitate integral si de obicei cu o arhitectura impunatoare. Va prezentam cateva dintre cele mai scumpe vile istorice scoase la inchiriere pe piata, ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )