Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai bune proze scurte ale anilor 2000, stranse intr-un volum de Marius Chivu

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune proze scurte ale anilor 2000, stranse intr-un volum de Marius Chivu

Best of: proza scurta a anilor 2000, volumul lansat de Marius Chivu la Targul de Carte Gaudeamus 20-24 noiembrie), reuneste 40 de texte scrise de 23 de autori contemporani, aducand proza scurta in lumina reflectoarelor. continuă pe Adevărul

Viktor Ianukovici: Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru asocierea cu UE/ Premierul ucrainean: Pregatirile pentru un acord continua

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru semnarea acordului de asociere cu UE, a anuntat marti seara presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, potrivit AFP. Aceasta declaratie a venit dupa ce premierul ucrainean Mikola Azarov a recunoscut marti, pentru prima data, ca Rusia a descurajat Kievul de la semnarea acordului cu UE. Miercuri, Azarov a afirmat ca pregatirile pentru un Acord de Asociere cu UE continua.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat, marti, presedintele Viktor Ianukovici, citat de AFP. Vom astepta un.

Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat presedintele ucrainean Viktor Ianukovici.

TOP Cele mai bune 10 MBA-uri din lume in functie de specializari

Harvard ocupa primul loc in cinci specializari MBA studiate in cele mai bune scoli de business din lume, iar alte cinci universitati sunt in TOP 10 MBA la alte cinci specializari: INSEAD, Kellogg, MIT Sloan, Stanford si Wharton.

RAPORT Cele mai bune scoli de business din lume pentru cei care vor un MBA

Harvard, Stanford, INSEAD Franta si Singapore) si London Business School au fost cotate de angajatorii din lume drept cele mai bune scoli care ofera MBA-uri, arata raportul QS Global 200 Business Schools, lansat marti.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE.

Presedintele Viktor Ianukovici a declarat, marti, ca Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, transmite Mediafax. Vom astepta un nivel confortabil pentru noi, pentru interesele noastre; atunci cand ne vom putea pune de acord asupra unor conditii normale, vom putea vorbi de semnarea acestui document, a declarat Ianukovici intr-o interventie televizata. Citeste si: Ianukovici spulbera visul european al ucrainenilor .

MAGAZIN Ce masoara de fapt IQ-ul? Cele mai bune 8 infografice. Familiile nu vor mai fi niciodata ce au fost. De ce nu ne putem gadila singuri? 10 reguli ale unei intalniri de business. Cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. TED Talks

V-ati intrebat ce e in mintea conspirationistilor? Stiu, poate nici nu merita efortul, dar afli si lucruri noi, bazate pe cercetari. Sau, v-ati intrebat de ce nu ne putem gadila singuri? Bine, mie unuia mai interesante mi se par descoperirile legate de imbatranire, publicate recent in The New York Times. Sau de pilda cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. Cat despre jocurile video si violenta la copii, problema a fost transata: No problemo! Iar daca va place ceaiul, vedeti aici 6 efecte minunate pe care le are asupra creierului. In rest, o saptamana frumoasa tuturor si lectura placuta in continuare!.

Cele mai bune diete ca sa nu ne ingrasam in sezonul rece, la Adevarul Live de la ora 15.00

Dieta de post, dar si alimentatia normala pe care multi dintre noi o au in aceasta perioada ne ingrasa aproximativ doua kilograme in sezonul rece. Cum putem evita acest lucru ne spune medicul nutritionist comportamental Anamaria Iulian.

Cele mai bune diete ca sa nu ne ingrasam in sezonul rece, la Adevarul Live

Dieta de post, dar si alimentatia normala pe care multi dintre noi o au in aceasta perioada ne ingrasa aproximativ doua kilograme in sezonul rece. Cum putem evita acest lucru n-a spus, la Adevarul Live, medicul nutritionist comportamental Anamaria Iulian.

TOP: 10 state cu cele mai bune cresteri salariale. Tara campioana e la doi pasi de Romania

Zece tari la nivel mondial planuiesc sa efectueze mariri importante de salarii in anul care vine, iar o parte dintre acestea se afla cchiar in vecinatatea Romaniei. Iata topul, potrivit unui studiu privind tendintele salariale realizat de ECA, conform.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )