Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unica folosinta

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unica folosinta

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unica folosinta. continuă pe România Liberă

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Cele mai bune reduceri eMAG de care sa profiti la inceput de saptamana

EMAG listeaza o multime de produse cu pret mai mic. Dar poate ca unele nu sunt ce-ti trebuie tie. Asa ca am ales cateva care se pot dovedi utile. Cat a revenit iarna in Bucuresti, te.

Cele mai bune bancuri despre copii. Cum il convinge un pusti pe un preot sa sune la sonerie

Si glumele despre copii starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

Top 10 cele mai bune jocuri gratuite ale anului 2020

Va amintiti de anii trecuti cand obtineatidiscul proba gratuit pentruPlayStation 2 cand cumparati un nou joc? Va amintiti cat de interesant era sa stiti ca veti incercaun joc.

Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului (1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit!

Una dintre partidele care au scris istoria fotbalului mondial a fost Brazilia Italia la Cupa Mondiala din 1982, un meci incheiat cu o mare surpriza la momentul respectiv.

Cele mai bune bancuri despre sefi. De ce lenesii sunt cel mai bine platiti intr-o firma

Despre comportamentul sefilor la locul de munca circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au pe sefi protagonisti.

Masini Dacia la Rabla: cele mai bune si mai ieftine masini pentru romani

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial in urma cu o saptamana. Acum am aruncat o privire in oferta Dacia. Vestea buna e ca, daca voiai o masina noua, 2020 va fi anul.

Coronavirusul si Biserica. Articol Basilica.ro, dupa ce DSP a recomandat folosirea unor lingurite de unica folosinta pentru impartasanie: Nu a existat o raspandire a infectiei legata de potirul euharistic

In plina pandemie de coronavirus, agentia de stiri a Patriarhiei Romane, Basilica. ro, a publicat marti pe site-ul propriu o stire potrivit careia este putin probabila infectarea cu o boala prin impartasirea din acelasi Potir euharistic, citand ceea ce este prezentat ca fiind un studiu al unor cercetatori americani. Asta, in contextul in care bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 762, 8 persoane au decedat din cauza Covid-19, iar Directia de Sanatate Publica din Constanta a recomandat printr-o adresa Arhiepiscopiei Tomisului sa foloseasca pentru impartasanie lingurite de unica folosinta.

Recomandare DSP catre preoti: Folositi la impartasanie lingurite de unica folosinta! Arhiepiscopia Tomisului a reactionat

Lingurita pentru impartasit trebuie sa fie de unica folosinta, recomanda Directia de Sanatate Publica.

VIDEO Recomandare DSP catre preoti: Folositi la impartasanie lingurite de unica folosinta. Raspunsul Bisericii

Lingurita pentru impartasit trebuie sa fie de unica folosinta - recomanda Directia de Sanatate Publica. Imaginile in care insusi arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, oferea cuminecatura credinciosilor care sorbeau din lingurita de argint, unul dupa altul, in plina pandemie de coronavirus, au ingrozit opinia publica, intr-o vreme in care populatia este supusa unor restrictii fara precedent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )