Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai bune telefoane pentru jocuri in 2021

B1 B1,
Cele mai bune telefoane pentru jocuri in 2021

Smartphone-urile au inlocuit aproape in totalitate consolele portabile pentru jocuri si acest lucru s-a intamplat pe buna dreptate. Cele mai multe au ecrane excelente si capacitate mare de stocare, in timp ce. continuă pe B1

PerfectBeauty.ro iti recomanda cele mai bune produse pentru ingrijire personala si frumusete

In era actuala avem sansa de a dispune de o varietate foarte mare de produse in orice domeniu, dar in special in cel ce tine de frumusete, ingrijire personala si cosmetica. Acum este mult mai usor sa gasesti o crema care sa ti se potriveasca, conceputa special pentru anumite tipuri de ten si de necesitati sau probleme. Insa, fiind varietatea atat de mare, uneori ne putem simti coplesite de atatea optiuni si sa nu stim exact ce sa alegem.

Netflix si HBO, cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021

Netflix si HBO au primit cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021, iar serialele The Crown si Ozark au obtinut cel mai mare numar de selectii.

Premiile Goya 2021 - Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas, cele mai multe nominalizari

Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas au primit cele mai multe nominalizari pentru gala de anul acesta a premiilor Goya, acordate de Academia spaniola de film.

Ar putea fi cele mai subtiri si usoare laptopuri din 2021, dar autonomia este cea mai impresionanta

In urma cu cateva zile, in cadrul CES 2021, mai multi producatori importanti de gadgeturi si-au dezvaluit noutatile pentru anul in curs. Printre ele se numara si noua linie de.

Calendar ortodox iunie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox al lunii iunie 2021 sunt cinci sarbatori de cruce rosie si cinci sarbatori de cruce neagra. Sarbatorile de cruce rosie sunt: Inaltarea Domnului Ziua Eroilor; Sfantul Mucenic Timotei, episcopul Prusei, Pogorarea Sfantului Duh Cincizecimea sau Rusaliile), Lunea Sfantului Duh; Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar cele .

Discursul de adio al lui Donald Trump: Am facut ceea ce am venit sa facem. Am dus cele mai grele batalii VIDEO

Presedintele in exercitiu Donald Trump a declarat marti, in discursul sau de adio, ca a dus cele mai grele batalii in timpul mandatului sau si este mandru de ceea ce a realizat. Fara sa il nominalizeze macar o data de succesorul sau Joe Biden, Trump a sustinut ca se va ruga pentru succesul noii administratii care va fi inaugurata miercuri. Trump nu va participa la ceremonia de inaugurare din Washington DC in care presedintele ales Joe Biden va depune juramantul de credinta. Trump a fost pus sub acuzare, pentru a doua oara, din cauza violentelor de la Capitoliu si va fi judecat de Senat dupa ce va parasi Casa Alba. in cazul in care senatorii il vor condamna, Trump va avea interdictia de a mai detine functii publice, aminteste BBC News. Ultimele ore la Casa Alba: Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de fraudaJoe Biden: Ca sa ne vindecam, trebuie sa ne aducem aminte .

Cele mai mari greseli pe care le facem atunci cand ne spalam pe dinti

Periajul zilnic al dintilor este foarte important pentru mentinerea sanatatii orale. Exista insa o serie de greseli pe care le putem face atunci cand ne spalam pe dinti. Greseli de multe ori involuntare care pe termen lung ne pot dauna. Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie care sunt acestea.

Cele mai periculoase tipuri de tigari ce au aflat expertii in sanatate

Din pacate, o mare parte a populatiei se confrunta cu vicii. Tigarile sunt cele mai cunoscute atunci cand aducem in discutie acest subiect, impreuna cu alcoolul. Desigur, suntem constienti cat de daunator poate fi tutunul, dar cu toate acestea, inca il consumam. Dar stii ce se afla in tigari cu adevarat si care sunt cele .

Gustul copilariei, ambitia unei femei care strabate zilnic 154 de kilometri pentru a crea cele mai delicioase prajituri

Gusturile copilariei sunt aduse in Satu Mare de o tanara din Maramures care zilnic strabate 154 de kilometri pentru a realiza cele mai delicioase deserturi. Simona are 33 de ani iar distanta mare pare sa nu stea in calea visului sau.

Romanii si-au portat peste 945.000 de numere de telefon anul trecut. RCSRDS a atras cele mai multe numere din alte retele

Romanii si-au portat peste 945. 000 de numere de telefon anul trecut, serviciu care permite sa-ti pastrezi numarul de telefon fix ori mobil atunci cand decizi sa-ti schimbi operatorul de telefonie, a anuntat miercuri Arbitrul telecom ANCOM). Operatorul care a atras cele mai multe numere din alte retele a fost RCSRDS, care a atras peste 377. 000 de numere de mobil si peste 34. 000 de numere de telefonie fixa. Vezi in articol ce numere au castigat prin portare ceilalti operatori de telefonie.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )