Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Playtech Playtech,
Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este []. continuă pe Playtech

Cele mai bune hoteluri din Antalya

Cele mai bune hoteluri din Antalya. Turcia e una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru romani. Unele dintre cele mai apreciate hoteluri se afla in statiunile din Antalya, atat prin prisma preturilor accesibile, cat si a conditiilor oferite turistilor. Antalya ofera hoteluri de o calitate superioara, curse charter si garantia unui sejur cu o vreme excelenta.

Cele mai bune browsere pentru Android: 6 aplicatii ca sa navighezi bine pe Internet

Cele mai bune browsere Android inseamnaun numar de posibilitati interesante, iar mai jos aveti sase astfel de aplicatii care usureaza navigarea pe internet. Google Play Store are peste un milion de aplicatii disponibile, dar in ciuda numarului si a diversitatii de acolo, exista o categorie care iese in evidenta: cea a browserelor. Dupa cele de [].

Cele mai bune carduri de salarii. Ce banci isi taxeaza cel mai putin clientii pentru administrarea contului, interogarea soldului si retragerea de numerar

Cele mai bune carduri de salarii. Atunci cand iti alegi cardul pe care angajatorul sa-ti vireze salariul trebuie sa tii cont de comisioanele pe care banca le aplica pentru anumite operatiuni in functie de comportamentul tau utilizare retragi numerar de multe ori, iti verifici des soldul, faci mai multe multe plati la comerciant sau ai in apropiere bancomatul unei anumite banci.

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

Cum sa faci cele mai bune chiftele de orez

Cei care doresc sa incerce o reteta noua de chiftele, pot proba chiftelele de orez, fara carne. E o reteta tocmai buna pentru cei care vor sa tina un post mai usor, fara carne!.

Aici oamenii mananca sanatos: tarile cu cele mai bune diete alimentare

Surprinzator sau nu, locuitorii din statul african Ciad dispun de cea mai sanatoasa dieta alimentara din lume, arata un studiu global cu privire la obiceiurile de consum din lume, publicat in revista The Lancet Global Health si citat de.

Cele mai bune lacuri de pescuit din Ungaria. Sute de lacuri si conditii la superlativ langa Romania

Intreaga Ungarie este impanzita cu lacuri ingrijie si vine cu oferte civilizate iubitorilor de pescuit. Din multitudinea de lacuri, am ales cu greu cateva din numeroasele locuri din judetele de langa granita, frecventate si de pescarii nostri.

Cele mai bune aplicatii pentru Android ca sa navighezi pe Internet

Daca tocmai ti-ai luat un smartphone cu Android sau vrei sa renunti la Firefox ori Chrome, avem cateva sugestii de aplicatii pentru Internet care te pot ajuta.

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )