Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai cautate intrebari de beauty in 2016. Ai facut si tu la fel?

ADPM ADPM,
Cele mai cautate intrebari de beauty in 2016. Ai facut si tu la fel?

Frumusetea a interesat mereu, indiferent cat de prost sau de bun a fost anul. Asa ca iata intrebarile de beauty care au incins internetul in anul 2016, dar si raspunsurile. continuă pe ADPM

Actritele cele mai cautate pe Google in 2016

Actritele sunt unul dintre punctele de interes ale internautilor care folosesc motorul de cautare Google pentru a afla totul despre vedeta preferata. La nivel mondial, sunt 10 actrite al caror nume este cautat intens.

Top 10 cele mai bizare masini din 2016

Constructorii auto ne ofera in fiecare an viziunea lor despre cum ar putea arata masinile in viitor, iar anul acesta au venit cu noi concepte interesante pe care le putem numi chiar bizare.

Top: Cele mai frumoase momente ale anului 2016

Am ajuns in al treilea an la sfarsitul caruia ma uit cu placere in urma si rememorez cele mai frumoase momente pe care le-am trait intr-o sala de spectacol.

Cele mai importante amenintari cibernetice si cei mai periculosi virusi din 2016

In 2016, cele mai importante amenintari cibernetice din lume au fost legate de bani, informatii si de o dorinta de a perturba. Amenintarile au inclus traficarea a zeci de mii de date de identificare pentru server compromise, sisteme de ATM fraudate, ransomware si malware bancar mobil precum si campanii de spionaj cibernetic cu o [].

Rolling Stone: Cele mai proaste filme al anului 2016. Suicide Squad, pe primul loc

Lungmetrajul Brigada sinucigasilor/ Suicide Squad, regizat de David Ayer, a fost desemnat de revista Rolling Stone drept cel mai prost film al anului, intr-un top care cuprinde zece pelicule, intre care se numara Aliatul/.

Top jocuri in 2017: cele mai anticipate titluri

Top jocuri in 2017: in acest articol am inclus zece dintre cele mai asteptate titluri de anul viitor. Avand in vedere numeroasele titluri de succes lansate in ultimele 12 luni, putem afirma ca 2016 a fost un an bun pentru industria jocurilor video. insa multi gameri deja se intreaba daca va rusi oare anul urmator [].

TOP: cele mai bune filme de business ale anului 2016

De la filme fantastice, la drame si documentare, oamenii au mers frecvent la cinematografe anul acesta. Iata care sunt cele mai bune filme de business ale anului 2016, potrivit Inc. com.

Romania are cele mai costisitoare gropi: CANIR, cheltuieli de 200.000 euro pentru a repara 20 metri de drum national (VIDEO)

Romania pare ca are cele mai costisitoare gropi. Daca tot promit inaugurarea a nici 20 km de autostrada in 2016, oficialii Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au gandit sa.

Romania are cele mai costisitoare gropi: CNAIR, cheltuieli de 200.000 euro pentru a repara 20 metri de drum national (VIDEO)

Romania pare ca are cele mai costisitoare gropi. Daca tot promit inaugurarea a nici 20 km de autostrada in 2016, oficialii Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au gandit sa.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Fanii au incercat, in masura posibilitatilor financiare, sa se inspire de la vedeta preferata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )